Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan nylonek

Seks z mlodszym

Polecane posty

Gość Pan nylonek

Witajcie kobietki. Czy jakaś z was uprawiała sex z młodszym? Niech opowie jak było. Jak jakaś by chciała się poznać niech pisze na maila nylonek91212@onet.pl chętnie z jakąś popisze :)

Gość gość
Hejka mam 30 lat jestem nauczycielką. Rok temu mój wtedy 13 letni uczeń którego znam o 4 klasy podszedł do mnie i spytał się mnie ,, miała by pani ochotę na sex, drobny romański bez zobowiązań, spełnianie fantazji i zachcianek, figle i z******te bzykanko. Oral, anal może być i jak by pani chciała z jakąś fajną koleżanką jak jej bardziej. W każdym razie jak by chciała się pani pobawić penisem to ja mogę zawsze." Był nawet przystojny właściwie ciągle myślałam jak rok wcześniej po meczu zdjął koszulkę i spocony biegał po boisku. Niby żeby coś sprawdzić weszłam potem do męskiej szatni i widziałam go w samych bokserkach. Ale teraz było co innego kazałam mu czekać po lekcjach.

Gość gość
Przez resztę lekcji myślałam czy jego stojący penis po wspomnianym męczy był na mój widok. W końcu fajna że mnie laska. No i może podziałał mój ubiór tego dnia kiedy się spytał. Chodzę w bluzkach z dużym dekoltem i odsłaniających pępek. Jestem szczupłą, noszę rozpuszczone kręcone blond włosy, mam bardzo duże wyeksponowane przez rekolekcje piersi i fajny tyłek. Noszę krótkie obcisłe szorty i buty na wysokim obcasie pokazujące stopy z pomalowanymi paznokciami. Moja starsza siostra gdy miałam 15 lat powiedziała kiedyś że jestem super sexi suczka. Nie chcę się przechwalać tylko opisuje. W końcu przyszedł do klasy gdzie czekałam.

Gość gość
Ale masz wyobraźnię "nauczycielko".

Gość gość
Kazałam mu usiąść. Byłam ubrana jak zawsze. Spytałam się go czym się kierował, czy chciał zaimponować kolegą, czy miał silny popęd seksualny. Odpowiedział że pragnie mnie i kocha od kiedy przyszłam do szkoły. Powiedział że jestem główną bohaterką jego fantazji erotycznych że masturbuje się myśląc o mnie. Spytałam się go czy mnie pożąda seksualnie. Odpowiedział że tak. Poprosił by nie mówić o tym jego rodzicom myślałam chwilę i powiedziałam mu o moich fantazjach erotycznych na jego temat od czasu tego meczu.

Gość gość
Hej kiciu to prawda nie słyszałeś o finansach między nauczycielkami a uczniami czy mi zazdrościsz uczniów

Gość gość
To znaczy o romansach.

Gość gość
Co mam zrobić ci dobrze cipką i dać pobawić się cycuszki czy najpierw popieścić ci cipkę albo siusiaka czy co tam nosisz w majteczkach.

Gość gość
Wiem ostra że mnie laska. Ale wracając do historii nie wiem czemu ale powiedziałam mu ,, masz jaja, ale potrzeba ci praktyki" uradowany spytał czy się zgadzam. Zamiast odpowiadać zdjęłam mu spodnie. Zdjął mi bluzeczkę i stanik i sądziłem się bawić moimi obfitymi piersiami. Zdjęłam mu majtki i zaczęłam pisać penisa. Potem poszłam mu mosznę i masowała i całowałam go tam namiętnie. Zdjął mi szorty i stringi i sądziłem mi lizać piłkę potem lizał mi pupę i uprawialiśmy Odry, dziki, namiętny sex. Był z******ty. Chodzi do mojej klasy dalej jest szczęśliwy i ja też. Dalej się widujemy

Gość gość
Potem poszłam mu mosznę i masowała i całowałam go tam namiętnie. Zdjął mi szorty i stringi i sądziłem mi lizać piłkę potem lizał mi pupę i uprawialiśmy Odry X Zaiszczałam się hahaha :D :D :D

Gość gość
Co jest figurki zazdrościsz mi? Był świetny.

Gość gość
To znaczy fiutku.

Gość gość
Taka właśnie z niej "nauczycielka" że nawet poprawnie pisać nie potrafi. Może ta "nauczycielka" uczyła w szkole specjalnej?

Gość gość
Dobra żartowałam ale mam wyobraźnię. Ale naprawdę jest sexi sunia.

Gość gość
Może ta "nauczycielka" uczyła w szkole specjalnej? To nawet pisać przecież nie potrafi.

Gość gość
Może się śpieszyła nie musi być we wszystkim najlepsza. W łóżku jest z******ta a robiła to z panami i paniami. Dobrze i mocno kopię też w jaja wrednych chłopów co ma do zrobić kotku?