Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

badoo to porażka

Polecane posty

Gość gość

tyle serduszek powysyłanych i co? I nic. Jedna super laska mnie polubiła ale już na moją wiadomość z czata nie odpisała. Jak nie jakieś zaniedbane smoki na które po prostu patrzeć nie można to jakieś wytapetowane półmózgi (sorry nie należe do tych którzy patrzą tylko na wygląd chciałbym by dziewczyna oprócz wyglądu jeszcze miała coś w głowie).Wszystkie te portale randkowe to sciema - niby full osób ale tak napawdę znalezienie kogoś graniczy chyba z cudem więc trzeba szukać w realu.tyle że w realu jest trudniej. Mnie już chyba czeka samotnosć do końca zycia a mam 32 lata. Czy istnieją wogóle jeszcze piękne i inteligentne kobiety? Solary z iq 0 i inne dyskotekowe sebiksy mnie nie kręcą co najwyżej na seks bez zobowiazań. co ja robię zle. Nie jestem jakis mega przystojny ale myslę że do przypadków beznadziejności jeżeli chodzi o wygląd tez nie należe.

Gość gość
jakie macie doświadczenie z tym zje....nym portalem,idzie tam naprawdę kogoś poznać?

Gość gość
Chciałem sprawdzić może na złość swojej , kiedyś się wkurzyłem na nią i zarejestrowałem się, dodałem jedno zdjęcie i sporo pisze, 9 polubień, ale usunąłem zdjęcie, może wrócę jak znów mnie wkurzy :)

Gość gość
Mi sie wydaje, ze musisz celowac do kobiet, ktore sa jak to sie brzydko mowi z twojej polki

Gość gość
Trzeba umieć rozmawiać na każdy temat, na początku unikać rozmów o sexie bo ociekną, lub jakaś lafirynda się trafi.

Gość gość
też mam sporo polubień , ale nie widzę od kogo bo trzeba za to dopłacac a mi szkoda kasy. Kobiety z mojej półki? nie jestem aż tak brzydki by brać najgorsze odpady,sorry,trza sie cenić,nie celuję w jakieś niunie i lale a la solara,ciężko znależć dziewczynę o pięknym i subtelnym wyglądzie.A takie mnie interesują i myslę ze też jestem że tak powiem subtelnie przystojny. tylko nie dawajcie porad że mam robić zdjecia z gołą klatą i pzy jakiejś pospawanej szrotowatej furze bo tak robią tylko wiesniaki i takiez dziewczyny im odpisują a mnie relacje z półmózgami nie intersują.

Gość gość
poza tym facet ma na tego typu portalach pod górkę , 3/4 użytkowników to faceci i baby mają w czym wybierac. Szkoda że nie jest na odwrót,kobiey gdy czują konkurencję potrafią naprawdę być że tak powiem aktywne.

Gość gość
a ktoś z was wogóle tam kogoś poznał? Chociaż na chwilę, w sensie wiecie,jedno lub kilka spotkań, ew.seks lub nawet nie (zaznaczam że mnie to nie interesuje na 1 miejscu wpierw chciałbym kogoś poznać)?

Gość gość
sorry,podbijam temat bo wczoraj późno go założyłem. Jakie są wasze doświadczenia z badoo? Poznaliście tem swojeich aktualnych partnerów?

Gość gość
znajoma poznała tam obecnego chlopaka.

Gość gość
czyli igłę w stogu siana można znależc - no nic będę próbował,jak za jakiś czas nic nie wyjdzie to konto usunę.Szkoda czasu i nerwów to wszystko to chyba wielka ściema.

Gość gość
Weź nie żartuj... Ja jestem długo samotna i myślałam, że dzięki badoo to zmienię, ale widzę że wcale nie tak łatwo kogoś tam poznać.