Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosiaaaaaT

on sie ozenił

Polecane posty

Gość GosiaaaaaT

jestem załamana..spotykałam sie z nim rok.Milosc po uszy,od 1 wejrzenia,przystojny,madry,bogaty,dyrektor w wielkiej firmie. opiekunczy,czuly.Bylam przeszczesliwa.Był od roku w separacji,jego zona go zostawila i wyjechala do Irlandi z kochankiem.Obiecywał ze wezmie rozwod tylko narazie nie chce sobie konplikowac podzialu mjatku.Spotykalismy sie coraz rzadziej bo zawsze mu cos wypadało...I 3 dni temu nasz wspolny znajomy powiedział ze moj Darek wrócił do zony i wzieli cichy slub koscielny. Siedze i placze,moj swiat sie zawalil.Pomooocyyyy

Gość gość
Pewnie nie był w separacji tylko w związku,który trochę się ochłodził albo pan dyrektor zapragnął skoku w bok,potem zaczęło się układać i przypieczętowali to ślubem. Ludzie często oszukują,takie już jest to ciężkie życie.Jeśli wiesz gdzie mieszka to dla zemsty możesz odwiedzić go wieczorem i udać wielkie zaskoczenie,że u niego jest jakaś kobieta.Możesz powiedzieć np.:kochanie ,kim jest ta pani?Nie mówiłeś mi,że masz jakąś pomoc domową. Niech ma nauczkę,że nie można bezkarnie oszukiwać.

Gość GosiaaaaaT
Własnie wróciłam z toalety. Mój stolec strasznie cuchnął. Co to może być? :(

Gość autorka29384
nie podszywaj sie kretynie pode mnie. Nie zrobię nic ponizajacego.Wciaz go kocham.Naprawdę nie odczulam ze sie mną bawi.Nigdy nikogo tak nie kochałam.I nie pokocham.Znalismy sie 1,5 roku,setki wspomnien.Jego dotyk,usmiech,przytulenie,jego radosny usmiech,jego pyszne kolacje,poranki i wieczory razem.,zdjecia,wakacje,wczasy. Strasznie to boli.Jednak mialam nadzieje ze zapoznam go z rodzicami i to ja wezmę z nim slub. Setki raazy mijam salon sukien i zawsze sie zastanawialam ktorą ja dla niego zaloze... tak bardzo boli...

Gość gość
Byłaś tylko plastrem, niestety...