Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfy

Mam dośc już związków na chwile

Polecane posty

Gość Elfy

które trwaja bo tak jakos wyszło ... Chciałabym juz kogos na powaznie ale jestem chyba wybredna i czekam na tego jedynego...a jak sie nie doczekam to bede sama :P On ma byc co dla mnie najwazniejsze najlepszm przyjacielem i chce wam opowiedziec pewna historie;) Zaczeło sie to juz jakis rok temu kiedy na jednej z imprez poznałam Tomka bawilismy sie cała noc. Okazało sie ze podobnie do mnie nie lubi zwiazków. Ja byłam w kilku lecz on w zadnym. Moze nie jest on jakis szczególnie przystojy ale świetnie mi sie z nim rozmawia. Na nastepny tydzień była kolejna impreza i tam znowu sie bawilismy wtedy jeszcze o nim nie myslałam tak jak teraz i był mi całkowicie obojetny gdy raz rozmawialismy wydało sie ze zapomniałam jego imienia ;/ poczuł sie urazony i odszedł. Mineło kilka miesiecy w szkole patrzył sie ale nigdy sie nie przywitał chociaz znany jest jako bardzo odwazny . Zaczeły sie wakacje i zaczał lajkowac moje zdjecia nie majac mnie w obserwowanych. Wczoraj dowiedziałam sie ze opowiada o mnie naszym wspolnym znajomym i cieszy sie na nastena impreze ze mna. Pytanie czy ktos kto jak sam mowił nie lubi zwiazków inigdy w nim nie był chce czegos na powaznie ? tak jak pisałam mam dosc juz zabawy w zwiazek i potrzebuje czegos prawdziwego ale boje sie ze to kolejny chłopiec ;/ Mamy po 19 lat

Gość gość
To NIE miej żadnych zwiazków ludzie żyją bez żadnych i nie marudzą