Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tutaj facet który uważa że kobiety to d*******i?

Polecane posty

Gość gość
Ja tam nie mam nic przeciwko mizoginom bo sama nie lubię kobiet mimo iż jestem jedną z nich.

Mam teraz pytanie do autora/autorki tematu. Po co, to założyłaś/ łeś? I do kobiet które tu wchodzą. Po co? Czego się tu spodziewacie? Zaprzeczeń? Psalmów na Waszą cześć? :D

Gość gość
Ja weszlam bo chcialam poczytac wypowiedzi sfrustrowanych prawiczkow jakie to kobiety sa zle ze to d***** i niedziewice :-)

Gość gość
Nie znam faceta dobrego w łóżku który by tak mówił. Krzywe spojrzenie i nienawisc musza być czymś spowodowane

Gość gość
Martini84 dla Ciebie wszystkie kobiety to dzi...ki? Te z rodziny tez, czyli matka ew siostry , kuzynki itp?

To nie kwestia pokrewieństwa. To kwestia natury. Wiesz co robi przykładny sąsiad na czacie z nieletnimi? Jeśli wiesz, to pewnie wiesz, co robi siostra na portalach erotycznych. Przecież to siostra. Nie dopuszcza się myśli, że może być w takich miejscach. A jednak ktoś tam siedzi. Matki, żony, siostry, sąsiadki... Same wierne swoim facetom i przekonaniom. :D

Gość gość
Zajrzałam z ciekawości jaka padnie odp i czy padnie:D. Ty też masz skłonności do generalizowania Martini podobnie jak Autorka tylko w innym kierunku :D R

Do przebarwionego pytania, są przebarwione odpowiedzi. Oczywiście, że nie można generalizować. Ale ktoś chciał tu poczuć się jak szmata, albo powalczyć. Ja daję jedno i drugie. :D

Gość gość
na pewno nie wszystkie tylko te co sie puszczaja ale sporo takich

Gość gość
Wyjatkowy łaskawca z Ciebie szkoda tylko, że grunt do walki czy gnojenia mało żyzny i słabo odbija piłeczkę:D R

Gość gość
Każda kobieta to d***** z tym że one potrafią to pięknie nazwać. Zaradnośc, intelekt itp. Często mają tak że potrafią się zakochać, i to szczerze, tylko w bogatym facecie. Jak ktoś tu już napisał- taka ich natura.

Gość gość
14:26 No proszę jaką rozległa masz wiedzę w temacie ;) a mężczyźni to zakochują się w wybujałym intelekcie czy jędrnym sercu ? :D Martini, trochę mnie to nie dziwi widząc wrzucony temat dyskusji :D zaskoczyła mnie odwaga w ramach odp i to nawet bardzo ;) R

Gość gość
A kto twierdzi że facet zakochuje się w intelekcie czy sercu ? Nie znam.takich mężczyzn.

Gość gość
Niech będzie, że ja :D Przynajmniej będzie ciekawie ;) R

Gość gość
Czyli jednak mam rację. Potraficie wszystko ładnie nazwać. On chce twojej dooopy a Ty to miłością do intelektu nazywasz:) niech będzie.

Gość gość
14:41 No patrz a mi zawsze wciska, że uwielbia moje oczka:D I niech będzie, przynajmniej ładnie brzmi ;) Martini, może nawet spod niebieskiego misja samobójcza, ale jakże efektowna :D R

Powiedzmy, że mam świadomość siebie. :D I nie uważam tego za samobójczy atak. :D Ewentualnie, za atak głupoty, który może prowadzić do ataku śmiechu. :D

Gość gość
Oby, chociaż z wyrywaniem lasek będziesz miał na kafe pod górkę :D Co do samoświadomości nie wątpię , co do świadomości ogółu już mam pewne obawy:D R

Nie przyszedłem tu nikogo wyrywać. Tu zbyt piękne i inteligentne dla mnie. Nie porywam się z motyką na słońce. :D

Gość gość
Hahahaha :D I nie znajduje słów by Cię pocieszyć, te tłumy "idealnych na kafe" są dołujące :D . Dobiłeś mnie tą świadomością siebie :D R

Ale w końcu sam jestem zabójczo przystojny. :D Mondry i dobry... :D Plus te niebieskie oczy... I sprzęt w spodniach, który muszę aż do skarpety chować... :D Powinienem jednak spróbować. :D

Gość gość
To mondry mnie przekonało :D nie wahaj się ani min probuj :D a i długie te skarpety nosisz, upss czy szerokie miało być :D nie, żebym była zainteresowana tylko reklama dźwignią prób :D R

Skarpety podciągam wysoko. :D Ale już dawno nie wypowiedziałem się na główne pytanie tematu. Zdania nie zmieniam. Wszystkie kobiety to d****** I wszyscy faceci są d****arzami. Inaczej ludzkość by wyginęła. :D

Gość gość
Co za prowo i to tak face to face :D To ja od niechcenia rzucam na stół " nie sądzę" :D Mimo, iż chętnie wydałabym się odbijanie piłeczki :D R

Gość gość
*W z "wrażenia" zjadłam :D R

I ja nie sądzę. Podobno na końcu życia nas osądzą. Mnie za szowinizm wyślą do piekła pewnie. I planuję się dobrze bawić. :D

Gość gość
"Świętobliwość" nigdy nie leżała w mojej strefie zainteresowań czy innych pasji :D Lubię tez jak jest gorąco :D, ale polatałabym se troszkę:D czyli mam to w dalekim poważaniu :D R