Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tutaj facet który uważa że kobiety to d*******i?

Polecane posty

Znaczy nie chcesz grać na harfie i śpiewać psalmów? Bo to jest obiecywane w zamian za cnotliwe życie. :D

Gość gość
Jakoś się nie widzę w temacie a już śpiewem mogłabym odstraszyć te inne cnotliwe aniołki:D R

Gość gość
Ja to się za bardzo nigdzie nie pcham, ale za to Ty się lubisz powtarzać :D R

Gość gość
Czytajac Twoje wypowiedzi Martini84 przyznaję Ci w po części rację, że kobiety to dzifki a mężczyźni to dzifkarze....ale według definicji pwn dzifka to kobieta sprzedająca swoje ciało. Kobiety z natury, tak jak i mężczyźni są stworzeni do seksu i nie ma nic w tym złego. Gdyby wszyscy ludzie uprawiali seks za korzysci materialne to określenie ich dzifkami i dzifkarzami było trafne a tak to trochę nie bardzo bo jest wielu ludzi co uprawia seks dla samej przyjemnosci, no taka nasza natura.

A jak nazwać samotną matkę małych dzieci, która żeby dać im jeść sprzedała swoje ciało? Spotkałem taką kobietę w życiu. Uciekła od męża do zupełnie obcego miasta. Nie dowiedziałem się, jak załatwiła jakieś mieszkanie. A że nie miała komu o tym mówić, to ja wysłuchałem jej problemów.

Gość gość
Waga wypowiedzi zależy od wartości jaką niesie jej treść nie od ilości powtórzeń :D xxxx Btw, nie oceniam zachowań innych ludzi, każdy ma prawo żyć jak mu się podoba, granice stanowi dla mnie wolność drugiego człowieka, której to zachowanie nie powinno naruszać. xxxx Nie nazwałabym jej dziwką, Matka dla własnych dzieci jest w stanie poświecić siebie, co gorsze:D uważam, że kobiety sprzedające swoje ciało w ramach transakcji kasa- seks są "w tym bardziej uczciwe" niż te przyprawiające rogi swoim partnerom na boku. R

Gość gość
Boskie, cudowne i ogólnie naj :D zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości :D A ty uważasz, że w ramach zachowania zgodnego z oczekiwaniami społecznych norm powinna im pozwolić umrzeć z głodu ? I błagam odpuść sobie teksty, że mogła znaleźć inną prace, pewnie mogła, ale jej decyzja była taka a nie inna, a ja nie czuje się jakos specjalnie predysponowana do tego by ją oceniać. R

Ja nie oceniam. Jako, że poznałem ją osobiście, było mi jej tylko szkoda. I tak odwlekałem ten moment, pożyczając jej pieniądze. Bo na początku powiedziała, że chyba będzie zmuszona do takiego kroku. A że akurat wtedy byłem młody i bezrobotny, to moja pomoc nie starczyła na długo.

Gość gość
Wykazałeś inicjatywę to dużo w dzisiejszych czasach, w których "ludzie tak chętnie rzucają kamieniami w innych" sami dając sobie prawo do oceny wszystkich i wszystkiego. Jej wybór i jej konsekwencje, szkoda tylko, że rykoszetem mogą oberwać dzieciaki, oby nie. Nadal uważam, że nie wszystkie i nie wszyscy :D R

Gość gość
Robin Hood był złodziejem bo przecież okradał bogatych ale łup rozdawał biednym. Nie wszystko jest czarne albo białe.

Gość martini84
A ja jestem chamem, bo lubię, mając coś pod czaszką. Nie jestem też czarny, ani biały. Jestem sobą.:D

Gość gość
Martini Yhmmmm, zawiłe to mocno :D ale co tam jak jesteś sobą to podstawa :D 18:44 Mało co jest :D R

Gość gość
...się zdarza :D podobno ;), ale wole walki zachowałeś do końca :D R

Gość gość
Według jednej z teorii, według drugiej tuż po :D R

Gość gość
Jaki temat taka dyskusja :D R