Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy mówi mojej siostrze ze jest piękna a mi jest przykro :(

Polecane posty

Gość gość

Mam siostrę starsza o 2 lata, obecnie ma 23 lata ma kręcone włosy ciemne, ciemne oczy, jasna cerę ogromne usta i trochę kobieca w kraglosciach jest.. A ja jestem podobna do mamy mam też ciemne włosy ale opadające cienkie jak piórka, ciemne oczy i niedowagi 8 kg każdy mówi ze skóra i kości jest mi naprawdę przykro :( gdzie byśmy nie były czy za granicą czy to impreza każdy facet do niej lgnie, będąc na wakacjach turyści w kolejce na rejs statkiem pytali jakiej jest narodowości bo jest bardzo piękna... A ja... Znacie takie przypadki? Miałyście tak? Siostrę kocham ale jest mi przykro

Gość gość
Współczuję. Przypadki znam tylko z internetu, ale wygląda to podobnie jak u Ciebie. Nad piękną wieczne zachwyty, ochy/achy. oklaski, a brzydsza w cieniu z narastającymi kompleksami, frustracją i poczuciem niesprawiedliwości. Ja sama mam tylko dużo młodszego brata, który tak jak ja niefortunnie odziedziczył skłonności do tycia, więc nie znam smaku siostrzanej rywalizacji ani zazdrości że dostały się lepsze geny.

Gość gość
A dlaczego tak się skupiasz na tym wyglądzie i zachowaniu innych, to ich problem, że są tacy płytcy. Ty się skup na swoich zaletach i wartościach które masz w głowie i sercu. Młodość i uroda przeminie, wiec czy warto marnować czas i przejmować sie czymś tak ulotnym? Tym bardziej że zawsze znajdzie sie ktoś ładniejszy, zgrabniejszy, lepiej ubrany itd.

Gość gość
Mam bardzo piękną przyjaciółkę i jej młodsza, dużo mniej urodziwa siostra jest bardzo za zazdrosna. Przepaść między nimi jest ogromna, aż ciężko uwierzyć że są rodzeństwem. Siostra ma też niestety paskudny charakter a koleżanka jest miła i życzliwa osobą. Nieraz byłam świadkiem tego jak jej siostra była wobec niej wredna, chamska i opryskiwa bez powodu, smutne to jest, tym bardziej że koleżance bardzo zależy żeby były między nimi dobre relacje.

Gość gość
Ja mam siostrę ciut młodszą. Mam jedyny plus że ciuszki na mnie lepiej leżą i mam proste nogi. Ale siostra umie fajnie pozować do zdjęć i lepiej na nich wychodzi. Dużo się uśmiecha. Niestety na przydział urody nie mamy wpływu. Geny. Obie jesteśmy szare myszki m zazdroszczę tym które są piękne i już. Zazdroszczę też osobom które maja talent muzyczny albo pięknie piszą. Warto u siebie znaleźć jakiś plus, mocną stronę i ją podkreślić. Jesteś szczupła. I co jeszcze?

Gość gość
A myslalas nad zmiana wygladu? Nie zeby rywalizowac z siora ale moze podnioslo by to twoja samoocene. Polecam wizyte u dobrego fryzjera! I wizazystke:)