Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Same dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

Zauwazylyscie , a moze to ja mieszkam w dziwnej okolicy..w wieku 2-5lat sa same dziewczynki. Dzis bylam z corka na placu zabaw, bylo 7 dziewczynki w tym wieku, chlopiec mial ponad rok, a inni mieli grubo ponad 7 lat? Na zakonczenie roku, na korytarzu podczas apelu tak samo, krecilo sie kilka dziewczynek- mlodszego rodzenstwa uczniow, a chlopczyk byl jeden mial z pol roku.

Gość gość
a u mnie odwrotnie,,, dookoła sami chłopcy :)

Gość gość
Bo dziewczynek zawsze bylo wiecej ogolnie przeciez. Jedynie w Indii tam gdzie sie dziewczynki zabija jest ich duzo mniej.

Gość gość
u mnie większość chłopców. w przedszkolu w grupie mojej córki, 4 - latki, jest 5 dziewczynek i 20 chłopców :O trochę bez sensu bo ma mały wybór koleżanek, jak któraś jest chora to już w ogóle

Gość gość
był taki moment , ze rodziły się same dziewczyny . Moja szwagierka z mężem bardzo chcieli chłopca i niestety , dziewczynka im się trafia. Na drugie już się nie zdecydowali bo bali się drugiej córy .

Gość gość
U mnie w okolicy sami mali chłopcy, albo mamy spodziewają się chłopca:)

Gość gość
U mnie wysyp dziewczynek. Prawie nie ma chlopcow. Wszystkim znajomym rodza sie corki.

Gość gość
Mój mąż miał wielką pake znajomych w czasach studenckich i po latach okazało się jak wszyscy sie pożenili że wszystkim sie urodził syn albo dwóch synów. Myślałam że chociaż my sie wybijemy z tej grupy, ale nie. Też urodził się nam syn, chociaż nie żałuje że go mam, bo jest cudowny.

Gość gość
chlopcy sa super , male dziewczynki straszne

Gość gość
A ja jestem w ciąży i urodzę chłopca :)

Gość gość
Moja teściowa ma 11 wnuków i 1 wnuczkę.

Gość gość
Moja tesciowa ma 8 wnukow i 2 wnuczki.odemnie sa wnuk i wnuczka czyli po rowno, reszta ma przewage chlopcow

Gość gość
U mnie w okolicy tez same dziewczynki się rodzą ☺ nie rozumiem jak można pisać, że "niestety" urodziło się to czy tamto. Dziecko to dziecko. Rodzicielstwo to nie koncert życzeń.

Gość gość
U mnie w rodzinie co dwa lata rodziła się dziewczynka :) teraz sa 3 dziewczynki w wieku 5,3 i roczna. Ja wczoraj się dowiedziałam o ciąży, termin na kwiecień i aż się boje myśleć co sie urodzi, przydałby się chłopak w końcu na te baby ;) tym bardziej że mój partner to jedynak a więcej dzieci nie planujemy

Gość gość
Wole 3 synow miec niz 1 corke.

Gość gość
Wole 3 córki niż 1 syna.