Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ma chudego penisa

Polecane posty

Gość gość

Długość ma można powiedzieć przeciętną ale jest jakiś taki chudy i nie czuje że ociera o ścianki w pochwie przez co jak sobie nie pomoge to seks jest słaby :o

Gość gość
rozwiązanie twojego problemu to: kulki gejszy i ćwiczenia mięśni kegla nie dość ze pomoże w sexie to jest to bardzo zdrowe i każda kobieta powinna to robic proszę

Gość gość
Doopa tam z reklamami gejszami i innymi kreglarzami . Jestes przystosowana do analu .

Gość gość
jak już wycwiczysz mięśnie kegla to wpisz w go*e pocałunek singapurski i zobacz co może pochwa.

Gość gość
Wynoś sie z tymi reklamami bo cie wyniosę . Ty wszarzu . Ja ci dam mięśnie kugla . Kogel mogel . Nie dostaniesz mojego spadku . Spadek mi się należy .

Gość gość
jeśli ci nie odpowiada taki facet rozstaj się i pozwól mu poszukać innej partnerki. Wiem, że na tym forum jest lobby wielkich penisów ale nie każdy takiego ma a jest wiele kobiet, które woli orgazm łechtaczkowy (albo inaczej nie osiągają orgazmu) a w takim przypadku wielkość penisa jest drugorzędna (lesbijki mogą osiągać orgazm w ogóle bez penetracji). Więc nie demonizujmy że zawsze i dla każdej kobiety wielki pindol jest najważniejszy

Gość gość
Moj facet tez ma chudego penisa ale twardego to okrecam go lancuchem i posuwa mnie wspaniale na calego

Gość gość
A nakładke na penisa to trudno kupić, lepiej sobie samej pomagać?

Gość gość
Ja mam tylko 11 cm w obwodzie, ile był dal za dodatkowe 2 cm :(