Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćć123

Mam 18 lat i problem z mamą

Polecane posty

Gość gośćć123

Mam 18 lat. Pół roku temu poznałam wspaniałego kolegę, który od miesiąca jest moim chłopakiem, również ma 18 lat. Niestety wiedzą o tym wszyscy poza moją rodziną. Moja mama z początku nie miała nic przeciwko, dopóki nie znalazła jego profilu na Facebook'u i stwierdziła, że przez niego zaczną się problemy z alkoholem i, że ogólnie jest osobą nieodpowiednią dla mnie (parę przekleństw w postach - ale komu nie zdarzy się tego zrobić chociażby w życiu realnym...). Jednak prawda jest taka, że w końcu znalazłam chłopaka, który jest naprawdę miły, dba o mnie i nie zależy mu tylko na jednym. Kiedy tłumaczę mojej mamie, że jest normalny, ona zaprzecza i mówi, że nie mogę się z nim spotykać. Wiem, że to śmieszne, bo w prawdzie jestem pełnoletnia, i 'niby mogę' robić co chcę, ale ja nie chcę mieć problemów z mamą, a już tym bardziej to przed nią ukrywać. Dodam, że moja Mama nie ma ze mną problemów. Dobrze się uczę, nie palę, nie imprezuje co weekend, a nawet powiedziałabym, że raz na jakiś czas. Kiedy jestem w mieście moja Mama do mnie wydzwania przed 21 i pyta się czy 'nie zapomniałam czasem drogi do domu'. Nie wiem co robić. Rozmowy z Nią nie dają rezultatu, bo najczyściej kończy ją krzykiem. Bardzo zależy mi na tym, żeby Ona go polubiła.. I on też by tego chciał..

Gość gość
Matka ci z****** pampersy zmieniala, rzygowiny twoje wycierała a ty jeszcze masz problemy? Przeklenstwa w postach? IJeśli kretyn nie ma ani krzty pomyślunku i nawet pisząc musi wyklinać (bo on dorosly i mu wolno) to nie dziwie sie, że twoja matka ma uprzedzenia do takiego zdemoralizowanego gnojka.

Gość gość
Jak taka jestes dorosła i mozesz robic co chcesz to sie wyprowadz, zamieszkaj z wyklinajacym fagasem i pokaz jakaś dojrzała :)