Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucianna1990

whatsapp, pomocy!

Polecane posty

Gość Lucianna1990

Hej! ;) Mam pytanie do ludzi ogarniających temat: jak sprawdzić czy ktoś ma mój numer na whatsapp? Chodzi mi o to,że chciałabym sprawdzić czy ktoś ma mój numer na swojej liście kontaktów w tej aplikacji

Gość gość
Nie da się. Ale, jeśli widzisz awatar, "widziano" lub opis tej osoby, z dużym prawdopodobieństwem ma Cię na liście.

Gość gość
nie, mozesz tylko zobaczyc kto z listy twoich kontaktów ma tę aplikacje

Gość Lucianna1990
Ale mnie zastanowiła jedna sytuacja- dzwoniłam do jednej osoby, która nie miała mojego nr teleonu ale ja miałam jej nr i póki nie zadzwoniłam to wiedziałam tylko, że używa ona whatsapp ale nie miała tam fotki, statusu, nie widziałam czy jest dostępna i takie tam. A jak dwa dni temu zadzwoniłam to później zobaczyłam w aplikacji zdj profilowe, status, kiedy ostatnio ta osoba byla widziana. Możliwe, że ma mnie w kontaktach?

Gość gość
zobacz w swoich ustawieniach czy jest taka opcja by ograniczyc inofmracje tylko dla osob ktore ma sie w kontaktach. wydaje mi sie, ze tak mozna, ale teraz ci nie powiem, bo nie mam jak sprawdzic

Ja wiem, że jest coś takiego! Tzn. profilowe i to, czy Cię widziano można zrobić, że widzą albo wszyscy, albo kontakty albo nikt a co do statusu to masz opcje: moje kontakty, moje kontakty oprócz..., udostępniaj tylko... Obstawiałabym, że ta osoba dodała Cię do kontaktów w telefonie.

Gość gość
marionetka_teatralna dziś Skoro masz taka zaawansowana wiedze, to moze wiesz tez czy CRISPERem mozna juz modyfikowac choroby chromosomowe? :/

Gość Lucianna1990
Dzięki ;) Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
No chyba, że po prostu jak tej osobie wyświetlił się twój nr to automatycznie tam wskoczyła. Nie wiem, czy tak się da, ale może? Może nie musiała cię od razu zapisywać do książki adresowej w telefonie?

Gość gość
Też jestem ciekawy, więc zrobię up

Gość gość
dzisiaj zmienilam numer ale telefon mam ten sam oczywiscie nr.whatsapp tez zmienilam....moje pytanie...jedna osoba mnie zablokowala ale ze mam nowy numer a ona tego numeru nie ma to patrząc na jej profil widze tylko kiedy byla ostatnio Online ale nie widzę zdjecia profilowego....Dlaczego????

Gość gość
zatualizuj kontakty i bedziesz wiedxiec kto ma whatsApp.

Gość marika788
też mam ten problem

Gość Mala

A czy jak masz kogos w kontaktach, ten ktos ma WhatsApp  i widzisz jego profil a nagle znika z listy kontaktow na WhatsApp , to mozliwe? Czy moze usunal aplikacje