Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby prawie miesiąc wakacji a na facebooku nie ma ŻADNYCH zdję

Polecane posty

Gość gość

Co uważacie o takiej kobiecie? Wakacje z mężęm a ZADNYCH zdjęć wspólnych na facebooku....

Gość gość
Bardzo dobrze ,no chyba że nasz fb do chwalenia się :-P jak Ci się nudzi książkę poczytaj :-P

Gość gość
Ja tez nie daję żadnych zdjęć z wakacji na facebooku. Po co :) Moje życie toczy się w rzeczywistym świecie. Mam wrażenie, że im bardziej jałowe życie w rzeczywistości, tym bogatsze na fejsie :) Fotkę wrzucam, gdy taką mam fantazję, nie robię tak, że jak gdzieś wyjadę, to od razu musi być fotoreportaż. Jak dla mnie takie obnażanie się byłoby żenujące.

Gość gość
Ale ona ZAWSZE się chwali. Czy to masaż, czy to jakieś głupie świeczki itd... Nie uważacie że cos się dzieje w takim zwiazku?

Gość gość
Ze tak dobrze sie bawia iz facebook poszedl w odstawke

Gość gość
Oni się o dziecko na tych wakacjach starają, przecież nie będą wrzucać zdjęć z łóżka.

Gość gość
Ona znowu pojawiła się:-) To ta najważniejsza sekretarka, prawa ręka od świeczek, trampek, dziecka i poronienia... Jeszcze Ci nie przeszło? Opamiętaj się kobieto! On nigdy nie będzie Twój:-)

Gość gość
Autorko to prawda, że Cię wreszcie zwolnili?

Gość gość
Nie uważam :) Gdyby było źle w związku, nie wyjechaliby na wakacje :) Czym innym jest wrzucić zdjęcie świeczek, a czym innym prywatne, rodzinne zdjęcie. Niektórzy chronią swoją prywatność. Zresztą, mnie by się nawet nie chciało przebierać zdjęć z wakacji, żeby wybrać na fejsa, mam ciekawsze i ważniejsze rzeczy do roboty :) Tą rodzinne pamiątki.

Gość gość
A może dodała zdjęcia ale tylko dla wybranej grupy znajomych, do której ty autorko nie należysz?

Gość gość
Ona mnie nie zaprosiła do znajomych ale on dodał mnie do swoich i widzę co u niej.

Gość gość
Zwolnili cię czy nie?

Gość gość
Czyli nie widzisz. Na bank ma fotki dla normalnych znajomych, a dla takich jak ty widoczne są tylko świeczki. Sama mam takie ustawienia na fb.

Gość gość
Zdjęcia z wakacji mamy tylko dla siebie a na fb tylko mniej znaczące.