Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy obrazilibyscie sie o takie teksty faceta? Czy to ja przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Np. jak powiedzial " ale na to wesele co pojdziemy, to musisz sie odpalic bo wiesz jak te dziewczyny co tam ida beda odpalone" albo " moglas sie wykapac przed snem bo czuc perfumy od ciebie, a w nocy to powinien byc naturalny zapach" -kapalam sie rano

Gość gość
Jakiś burak :-)

Gość gość
Jeszcze jakies teksty autorko czy tylko to? Bo jak tylko to to nie jest powod do odejścia

Gość gość
Przed snem powinno sie wziac prysznic :) A drugi tekst to przesadził . Mogl inaczej to powiedziec

Gość gość
zazwyczaj biore prysznic rano i wieczorem, tego dnia bylam zmeczona wiec wzielam tylko rano... bylo wiecej wlasnie tego typu tekstow, moze to nic wielkiego ale robi mi sie prykro. Albo powiedzial kiedys ze za 2, 3 lata jak juz bede stara ( mam 28 lat teraz) to juz mnie nikt nie bedzie chcial wiec lepiej zebym zostala z nim

Gość gość
To znaczy ze zalezy mu na tobie

Gość gość
Takie teksty jak ty masz to nic w porownaniu do moich , padłabyś

Gość gość
Tacy sa faceci

Gość gośćvvhjkkkllll
A mnie drazni takie podejscie jakie Ty masz. Kazdy facet, kobiety zreszta tez nieraz powiedza cos glupiego, obrazliwego itd ale czy to jest powod zeby pytac sie obcych ludzi czy warto sie obrazic?! Jezu... Przeciez gdzie w tym sens?! To Ty nie masz swojego rozumu? Nie wiesz co jest dla Ciebie uwlaczajace? Co godzi w Twoje poczucie wartosci? Serio jak widze takie tematy to sie zastanawiam nad sensem osobowosci. Ty jej nie masz. Ty idzisz tam gdzie idzie tlum. Zero wlasnego zdania. I co jak Ci napisza "tak obraz sie, odejdz, kopnij go d**e i pozwij o alimenty" to to zrobisz?! Brak mi slow.

Gość gość
Kurwa , ale problemy macie ?

Gość gość
Nie przejmuj sie autorko powyższymi postami

Gość gość
A może to tak trochę na żarty? Ja też wiele razy mówiłam, żeby mąż się mnie trzymał, bo z jego apetytem zginie beze mnie, on kiedyś powiedział żebym była z nim, bo ma krócej do emerytury niż ja, tak w zartach, ze śmiechem przy okazji czytania artykułu o emeryturach. Co do prysznica to może była to aluzja, ja akurat rano szybciej odpuscilabym prysznic.niż wieczorem. Same teksty wyrwane z kontekstu nie świadczą o człowieku.

Gość gość
Mi facet mówił nawet ile mam ważyć, jak się ubierać, jak mocno malować, a najlepiej dla niego jakbym pracowała, utrzymywała go, a m dodatek wyglądała jak milion dolarów i wiecznie się uśmiechała.. W sprawie wagi.. W końcu mu powiedziałam, żeby przestał, bo kiedyś chorowałam na anoreksje, że nadal do końca nie wyzdrowiałam a to co mówi pogarsza sprawę.. Nie jesteśmy ze sobą już 8 miesięcy.. Co do Twojego pytania to powiedz mu prosto z mostu, że nie chcesz by Ci tak mówił, bo być może nie warto zrywać z takiego powodu, a jak się obrazisz to skąd on będzie wiedział o co Ci chodzi?

Gość gość
Powiem Ci tak. Byłam w kilku związkach i dochodzę do wniosku, że faceci to zjeby i kobiecie jest lepiej jak jest sama. Stale słychać wymagania, zrób to zrób tamto, to nie tak robisz. Ileż można? i wiem, ze w wielu związkach jest podobnie, a kobiety są w związkach tylko dlatego, ze nie są zależne finansowo, we dwójkę zawsze finansowo łatwiej.

Gość gość
Dzis w radio uslyszalam taki tekst : zeby zwiazek byl szczesliwy to mezczyzna powinien panować nad soba a kobieta nad mezczyzna ;) :) Zapamiętajcie ten tekst ;) przyda sie

Gość gość
Ja bym się nie obraziła bo my mamy takie chyba specyficzne poczucie humoru. Ja mówię do męża dziadek, kocie wyleniały, on do mnie też czasem ma niezłe teksty np. Kudlata wrono, kacomyrzu i takie tam. Mamy swój własny język, którego oprócz naszych bliskich nikt chyba nie rozumie. Jakby ktoś przeczytał naszą korespondencję smsową to z pewnością pomyslalby że jesteśmy stuknieci. 13 lat razem jesteśmy i strasznie kocham swojego kocura ☺️

Gość gość
Brudna wyperfumowana dama w łóżku dobrze że ci facet prawdy nie powiedział tylko zręcznie o świeżości i naturalnym zapachu napomknął. Współczuje mu. Smród w łózku. I lekko uchylone okno.

Gość gość
Ja bym meza wygonila na kanape jakby nie wzial prysznica. Moim zdaniem nic zlego Ci nie mowi jesli juz razem mieszkacie i macie tam jakis staz za soba.

Gość gość
Dzis w radio uslyszalam taki tekst : zeby zwiazek byl szczesliwy to mezczyzna powinien panować nad soba a kobieta nad mezczyzna ;) :) Zapamiętajcie ten tekst ;) przyda sie

Gość gość
Nie obrażaj się.

Gość gość
Nie wiem jak można się nie umyc przed snem? W makijażu tez chodzisz spać, co zmęczona byłaś itp.?