Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malusiagirlusia

Czy warto isc w sponsoring? Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość Malusiagirlusia

Hej Mam 20 lat , ciezko pracuje po 240 godzin mies, zarabiam tylko 3000 zl. Chcialabym wiecej zeby kupic sobie samochod i mieszkanie i nie musiec pracowac tak ciezko. Sa tu jakies dziewczyny ktore mialy sponsorow? Jak znalezc konkretnych? Slyszalam ze to zle , psuje psychike itp. Przeciez to nie prostytucja Pomozcie mi podjac decyzje!!

Gość gość
3tys w wieku 20 lat? To są świetne zarobki dziecko.

jprdl :O a masz dzieci ? jeśli odpowiesz że nie masz to jakim cudem nie jesteś w stanie odłożyć na samochód ? - provo jak nic :classic_cool:

Gość gość
prostytucja, też takim się płaci. Można znaleźć lepszą pracę, można na trochę wyjechać za granicę. Ale pewnie, najłatwiej jest się puścić. Jednak to twój cyrk i twoje małpy, ty się będziesz czuć brudna i jak przedmiot, więc jak tak chcesz, to droga wolna. Tylko nie zapomnij w przyszłości powiedzieć chłopakowi, że wykonywałaś najstarszy zawód świata, niektórzy woleliby wcześniej mieć pewność, że czymś ich nie zarazisz, poza tym nie każdy chciałby dziwkę za żonę. Więc jak rzekomo każda "praca" nie hańbi, to o takiej twojej wymarzonej i idealnej też warto powiedzieć, bo czego tu się wstydzić, skoro nie ma w tym nic złego?

Gość Malusiagirlusia
Do gosc. 3 tys ale ciezko wytyrane! Jestem kelnerka a to bardzo ciezka praca i tyle godzin.... Do skromnaja zadne provo , nie zapytam o zdanie mamy na taki temat chyba nie? Ciezko mi odlozyc , jedzenie , chemia , ciuchy , kosmetyki kosztuja... Chce zyc na poziomie! Jak wracam z pracy to nie mam sily podniesc tych obolalych nog.

Gość Edziaaaaaaaa
Zalezy czy planujesz w przyszlosci rodzinę, bo faceta to odstraszy a klamstwo moze wyjsc na jaw. Zresztą nie mozesz przewidziec czy zeżrą cię wyrzuty sumienia. Moze znajdz pracę za granicą i oszczędzaj. Rozejrzyj sie za porządnym facetem i razem odkładajcie kasę na mieszkanie to pójdzie dwa razy szybciej. Rozumiem, chcesz szybciej zarobić, ale sponsoring może cię zniszczyć w przyszlosci :(

Gość gość
A Ty myślisz, że jak ludzie zarabiają? Każdy z nas zaczyna od najcięższej pracy i powoli dochodzi do jakieś poziomu, który nam odpowiada. Chcesz tak zarabiac na zycie, to Twoja sprawa, tylko pamiętaj, to nie jest żaden sponsoring, tylko zwykła PROSTYTUCJA.

Gość Malusiagirlusia
Edziaaaa No wlasnie ja sie brzydze klamstwem....

Do gosc. 3 tys ale ciezko wytyrane! x życie :classic_cool: xxx Jak wracam z pracy to nie mam sily podniesc tych obolalych nog. x rozumiem że z obolałą dupą nie będziesz mieć problemu :classic_cool: a wyględna chociaż jesteś ? :classic_cool:

Gość Malusiagirlusia
Skromnaja jesli trafi sie przystojny szarmancki mezczyzna to te chwile beda mile i mysle ze bedzie delikatny.

Gość gość
Skromnaja jesli trafi sie przystojny szarmancki mezczyzna to te chwile beda mile i mysle ze bedzie delikatny. X Marzenia. Myślisz, ze przystojny, szarmancki jak to ujęłaś mężczyzna musi płacić za seks? Serio?

Mam rozumieć że liczysz na to że się w tobie zakocha ? gówniaro żeby coś osiągnąć trzeba na to ciężko zapracować, w przeciwnym razie taka "praca" się zemści.

Gość Malusiagirlusia
Mi jest ciezko , mieszkam z mama musze jej dokladac az 500 zl!!! I dziala mi na nerwy ona Jedzonko ekologiczne , kosmetyki , maseczki , pilingi , ciuchy(markowych nie kupuje ale lubie duzo miec) buty , to wszystko kosztuje! Kazdy mysli ze mlodym osobom jest lekko , a jest bardzo ciezko.

Gość gość
Jedzonko ekologiczne , kosmetyki , maseczki , pilingi , ciuchy(markowych nie kupuje ale lubie duzo miec) buty , to wszystko kosztuje! Kazdy mysli ze mlodym osobom jest lekko , a jest bardzo ciezko. x Dziecko o czym Ty piszesz? To nie są potrzeby pierwszego rzędu. kosmetyki, ciuchy, buty-sama piszesz, że LUBISZ, a nie POTRZEBUJESZ, to jest różnica.

Gość Malusiagirlusia
Nie jestem glupia tylko od pierwszego postu daje do zrozumienia ze chce ZYC NA POZIOMIE. A ze jestem ladna zdrowa lubie sex to pytam czy to ma sens Chcialabym zrobic interes zycia , zeby nie musiec pracowac i miec czas i energie

Gość niegrzeczny chlopiec
A idz sie bzykaj ;) tylko podaj jakies namiary :D :p

tylko podaj jakies namiary x niegrzeczny jak jesteś przystojnym szarmanckim mężczyzną to masz szanse :classic_cool:

Gość gość
Prowo prowo jak nic hahaha Ale - skąd masz czas na wieczne zakupy i pokazywanie sie w tej masie ciuchów, skoro ciagle jestes w pracy??? Następnym razem dopracuj szczegóły. Tęsknie za tymi dobrymi prowokacjami, teraz wszystkie takie oczywiste...

Skromna ja szanse mam zawsze ;) chcesz sie przekonac? :p

Ok Skromma ;) Ty jestes druga w kolejce :p :D Autorko...podaj maila bo jak chcesz rozpoczac ta kareiere to chce byc pierwszy sposrod wielu ;)

Gość Malusiagirlusia
Dziekuje za " powazne" rady :/

Powazne rady na powazne pytanie :p :D

Gość Malusiagirlusia
Sama podejme decyzje , a wy zasuwajcie dalej za marne grosze!! Państwo potrzebuje niewolnikow!!!

Bardzo mnie to cieszy :) To teraz podaj maila ;)

Gość gość
Po to jest sponsor, żeby pomógł dziewczynie finansowo. W zamian dostaje to co dziewczyna ma najdroższe czyli seks. Nie widzę nic złego w takim zachowaniu. Jak by dorzucił te marne 2.000 do twoich ciężko zapracowanej pensji to miałabyś łatwiejsze życie. Tak robi tysiące polskich dziewcząt i radzą sobie nieźle.

Skromna jak to do czego? :) Do maila :D