Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malusiagirlusia

Czy warto isc w sponsoring? Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość gość
Ludzie rodzą się coraz głupsi! A co będzie jak trafi Ci się jakiś zboczeniec, co wtedy? Myślisz, ze możesz się na coś nie zgodzić, co Ci sie nie spodoba? On płaci, on wymaga, a Ty masz gówno do powiedzenia.

Gość niegrzeczny chlopiec
11.13... dzieki za wyjasnienie :) Eureka :D

11.18 ona nie wie o czym pisze :o Niech dalej sie wymadrza smarkula :) Potem bedzie zakladac tematy na kafe pt.Czy powiedziec mojemu ukochanemu ze mialam sponsorow?albo narzeczonemu...tak sie boje ze moze mnie przez to zostawic :( ... :) A ja wtedy rzuce jej dwa tysiaczki i powiem nie przjmuj sie mala ;)

Gość Malusiagirlusia
Gosc 11:13 Oczywiscie ze tak robia Moja przyjaciolka ma dwoch "przyjaciol" nie pracuje , mieszka sama , jest wypoczeta , dobrze traktowana A ja zasuwam jak pomiot! Zycie jest tylko jedno , nie chce go zniszczyc byciem niewolnikiem

Gość gość
Nie wiem w jakim wy się otoczeniu obracacie, ale w moim żadna nie ma żadnego sponsora. No ale cóż, każdy zarabia jak potrafi, jedni się uczą, inni dają d**y.

Skromna...przesadzasz :D

Gość Malusiagirlusia
Skromnaja mysle ze nie masz powodzenia u facetow, dlatego tak kpisz zamiast wypowiedziec sie jak czlowiek

Skromnaja mysle ze nie masz powodzenia u facetow, dlatego tak kpisz zamiast wypowiedziec sie jak czlowiek x przecież się wypowiedziałam :classic_cool:

Gość gośćTom
Jakie auto bys chciala autorko?

Gość gość
Płaci ci i jesteś prostytutką na jego wyłączność.Jak ma ochote na ciebie o 23 to przyjeżdza i już. Jak niewolnik na zawołanie.

Gość gość
Niewolnikami są ludzie pracujący po 8,12 godz za 1200- 1500zl:) jak ma warunki i trafił Jej sie konkretny facet to niech korzysta....ja byłam przyzwoita i honorowa i g****o z tego mam

Gość wioolkaas
Wiesz..ja jestem sliczna i zgrabna,zawsze miałam powodzenie u facetów,mimo wszystko nie szukam łatwej kasy chociaz mam dzieci i wiadomo ze pieniądze by sie przydały...w planach mam wziecie pozyczki i załozenie małego biznesu,jak to nie wyjdzie pójde do normalnej pracy,kokosów pewnie nie zarobie ale zachowam godnosc i honor które staram sie przekazac córkom..zadnemu facetowi nie dam satysfakcji ze moze mieć moje ciało za pieniądze a oferty miałam rózne i nie uległam

Gość Malusiagirlusia
Do pani wyzej. Dokladnie!!! Ja sie czuje jak niewolnik jak pracuje pt sb niedz po 12 godz!!!! Dziekuje polsko !!

Gość gość
Moj sponsor na koniec znajomosci uderzyl i opluł smiejac mi sie w twarz... Nie warto nie....

Gość gość
Chyba już jestem za stara na takie akcje i chyba mój mózg tego nie ogarnia. Jeśli tak rzeczywiście wygląda dzisiejszy świat to ja jestem dinozaurem...

Gość gość
Idz jesli decydujesz sie na samotnosc.

Gość gośćji76f56
Nie idz,bedziesz miała wyrzuty sumienia a jak kiedys taki facet po latach sie odezwie i narobi Ci syfu gdy bedziesz w normalnyn związku?jak rozpowie wszystkim ze z Nim spałas za kase i zniszczy Ci reputacje?ja żyłam czasem za marne grosze ale dałam rade,nie puszczałam sie..lepiej życ skromnie ale godnie,nie bojąc sie ze trafisz na jakiegos psychola

Gość steffia889
Powiem tak,jesli trafisz na starszego goscia z klasą,hojnego i dyskretnego to rób jak uważasz,życie w Polsce jest ciężkie,może Ci sie uda odłożyć kase i staniesz sie niezależna..potem zawsze mozesz wyjechać i rozpocząć nowe życie..tylko musisz dobrze poznać i wyczuć faceta...najlepiej gdybys miała jakąkolwiek prace oprócz tego..miałam na studiach kolezanke która trafiła na takiego goscia,juz wtedy kupił Jej kawalerke,z tego co wiem potem skonczyła studia,po kilku latach wyszła za mąz,dzisiaj jest ustawiona,zyje jak pączek w maśle

Gość gość
to nigdy nie jest dobre wyjście

Gość gość
Jestes pusta jak dzwon.

Gość gość
Ja skonczylam w psychiatryku jak sponsorzy zaczeli mnie szantazowac. Powodzenia