Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na wakacjach

Czy możliwe jest by w wieku 21 lat mogły rosnąć piersi?

Polecane posty

Gość gość na wakacjach

W tym roku będę miała 21 lat. Ostatnio chłopak mi powiedział że biust mi trochę podrósł, pomyślałam że żartuje czy też że mu się zdaje, zażartowałam że mu miarka w rękach się zepsuła. Jednak potem się zmierzyłam (nie noszę stanika więc tylko się mierze co jakiś czas), waga została bez zmian, talia, biodra tak samo a biust faktycznie urósł 3cm. To w ogóle możliwe? W ciąży nie jestem.

Gość gość
Może. Może jesteś tą szczęściarą której dodatkowe kg idą w cycki a nie tłek ;)

Gość gość
No jak waga BEZ ZMIAN to jakby ci urósł to i waga by się zwiększyła. Nawet jak przed okresem piersi "rosną" to kwestia wstrzymania płynów, ale to i na wadze wychodzi. A co do wieku to w każdym piersi moga urosnąć, albo sie zmniejszyć, no ale tu właśnie waga gra rolę, chudniesz, to i piersi lecą, przybierasz to i w cycki idzie. Jak przy ciąży.

Gość gość na wakacjach
Jeśli chodzi o moją wagę to wacha się od 49 do 51 kg, przeważnie ważę 49.8-50.5, (uznaje że jeśli jestem ciągle w takim przedziale to waga jest bez zmian) i ostatnio jak się mierzyłam ważyłam 50.4, teraz gdy biust mi urósł to ważę 50.1kg. Moja waga wacha się tak już dobre kilka lat a dopiero teraz biust trochę urósł.

Gość gość dr hab n med
Niemożliwe. Piersi rosną do 20 roku życia.

Gość gość
O zapomniałam wyżej o jeszcze jednej sprawie - hormony, ich zmiana też ma wpływ na nasze kobiece kształty. (autorko - waHa)

Gość gość na wakacjach
Tak wiem robię błędy, jak każdy :) Od 3 lat biorę tabletki antykoncepcyjne, rozumiem że w ciągu pierwszych 6 miesiecy-roku ciało się zmieniało ale od 2 lat wszystko stoi w miejscu, a właściwie stało do tej pory.