Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens to dalej ciągnąć,czy zerwać raz na zawsze? Pilna sprawa

Polecane posty

Gość gość
Zycze tej dziewczynie zeby byla szczesliwa ale bez ciebie faceciku bez jaj , twoje wypociny to dno

Gość gość
Fascynujące

Gość gość
Tylko baba mogla stworzyc taki tenat , tępa prowokacja

Gość gość
Z Jolką ;) kto teraz takie imiona daje?, no chyba ze to pisze koleś kolo 50 lub 60

Za pare lat juz taka mila nie bedzie mozesz byc tego pewien, teraz tuli, caluje i placze a pozniej jak nie daj boze ja zaplodnisz calkowicie na ciebie bedzie zlewala, bedzie cie traktowala jeszcze bardziej jak psa poniewaz bedzie wiedziala ze nie musi zgrywac milutka skoro bedziecie mieli dziecko to pomysli sobie ze jej nie zostawisz. Inna kwestia to to ze po paru latach juz az tak nas nie ciagnie do tej samej osoby wiec z namietnoscia bedzie slabo a paskudny charakter jej zostanie i klotnie dzieki dziecku beda nawet czestsze rowniez jej oczekiwania wobec ciebie wzrosna. Dzieci mozna miec tylko ze spokojnymi kobietami bo jak sie bierze p*****lnieta to facet popada w depresje i alkoholizm, zyc mu sie nie chce, zaczyna nienawidzic swoja zone i zaluje swego wyboru kazdego dnia, wiem bo znajomy tak ma.

Gość gość
Ja bym spróbowała się zmienić jeśli Ci zależy na niej i zacznij odbierać telefony

Gość gość
Autorze, spotkała takich facetów, zepsuli jej w głowie. Ale tak mozna w druga stronę spojrzeć na jej poprzednie relacje - moze miała pecha, ze trafiła na facetów złej jakości...a moze tez sie zachowywała Jak teraz, ze az oni odstawiali jej takie numery, bo im sie cierpliwość kończyła. Sama poznałam kiedyś gościa, ktory, jak twierdził, co chwila był zdradzany, robiły z niego idiotę. Miałam z nim styczność z poziomu, ze sie sobie spodobalismy. Nie potrwało to długo i nic nie wyszło, z teraz sie z tego cieszę, bo od razu z początku znajomosci ze mną, okazało sie jakie ściemy walił, ze az szkoda pisać. Jesli był taki beznadziejny z poprzednimi, to nawet sie nie dziwie, ze tamte dziewczyny odchodziły do innych... Czuje nawet zażenowanie, ze w ogóle chciałam sie z nim zadawać, choć mija 5 lat. Takie stawianie sprawy na ostrzu noża, to chore tak sie bawić uczuciami. Widze, ze Ci zależy, ale spróbuj odpuścić, bo jak ktos tak miesza drugiej osobie, to moze sie złe skończyć. A co do przyjaźni damsko męskiej - znam takie przyjaźnie, gdzie nic wiecej nie łączyło tych osob, to możliwe.