Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mężczyzn którzy wymagają ANALA mam ciekawe pytanie

Polecane posty

Gość gość

Mówicie że lubicie anal i wymagacie go w związku. Jeśli kobieta się nie zgodzi to koniec itp. A co zrobilibyście w sytuacji kiedy ona lubiłaby zakładac majtki z dildo i ****ać od tyłu was? To by jej sprawiało przyjemność emocjonalnie i chciałaby tak robic. Jeśli byście kochali to według waszej teorii musielibyscie sie zgodzic. Czy moze to wyglada tak ze wy musicie dominowac w łózku i miec anal zeby czuc sie bardziej pewnie i mesko bo w realnym zyciu jestescie niedowartosciowani? No nie wiem. Ciekawa jestem waszych odpowiedzi

Gość gość
To tak odnosnie mnóstwa tematów o analu w ostatnim czasie. Nie widzę w tym nic złego ale wasze teksty że to jest warunek związku, ze jak kobieta kocha to jest z nia anal itp troche mnie zaciekawilo. Znam kilku super pewnych siebie facetów, którzy są typowymi samcami alfa i oni otwarcie mówią że w ogole anala nie lubią i nie uprawiaja takiego seksu.

Gość gość
Mam prawie 40, 15 lat małżeństw a za sobą i cię oswiece dziewczynko. 1. Zawsze muszę dominować w związku, jakikolwiek inny typ relacji w ogóle nie wchodzi w grę. 2. Mogę dac dużo ale wymagam całkowitego posłuszeństwa i zaspokajania mnie seksualnie. Inaczej nie jestem w stanie pokochać. 3. Wybór należy do kobiety. Chce być kochana, noszona na rękach, mieć cudowne życie musi w seksie zgadzać się na wszystko. 4. Kobieta w seksie to może jedynie prosić. 5. I najważniejsze. Większość kobiet przyjmuje te zasady, inaczej zostają im niedorajdy życiowe.

Gość gość
15 to ty chyba masz lat życia prymitywie.

Gość gość
gość dziś Nie znam ani jednego takiego małżeństwa :D

Gość gość
Mozesz uzasadnic dlaczego uwazasz ze mam 15 lat?

Gość gość
13:06 a znasz w ogole malzenstwa ktore opowiadaja ci o zyciu seksualnym że szczegółami?

Gość gość
A możesz uzasadnić że masz 40 lat :D

Gość gość
gość dziś Bo piszesz głupoty. Nikt teraz tak przedmiotowo nie traktuje kobiet. Nie znam w ogole takich sytuacji o jakich piszesz. Byłam w związkach, moi znajomi sa w zwiazkach i to sa zwiazki ooparte nie tylko na seksie ale też na innych rzeczach. Jesli by ci zona zachorowała i nagle nie mogla uprawiac seksu np rok, dwa, trzy to ja zdradzisz to co to za zwiazek?

Gość gość
Anal przede wszystkim ustala hierarchię w stadzie. Ten wyżej pieprzy tego niżej.

Gość gość
gość dziś To doświadczenia z odsiadki w więzieniu?

Gość gość
Ale co ma anal do hierarchi? hahaha Czyli widze ze jesli facet chce anala to powinnam sie rozstac bo to pokazuje ze jemu nie zalezy na mnie tylko na seksie i na posiadaniu dominujacej pozycji.

Gość gość
Oczywiście że nasz związek nie jest oparty tylko na sexie. Również na dziecku, wspólnym majątku, wspólnych poglądach (także na sprawy seksu i relacji kobietą mezczyzna) i wielu wielu innych. Ale nie ma co ukrywać że najpierw był pociąg seksualny, później dobry seks (czyli ona uległa) , później się Zakochałem, później chciałem mieć z nią dzieci itp. Dlatego ty byłaś w związku a ja jestem :):):).

Gość gość
Kanał ma to do hierarchię że posiadający zawsze ma radoche a posuwany prawie nigdy, zazwyczaj to nieprzyjemne uczucie. Więc od razu wiadomo kto czerpie satysfakcję a kto jest tylko przedmiotem. Miłość bez pociągu seksualnego nie istnieje między facetem a kobietą. Każdy ma jakąś wizję małżeństw a, są osoby które chcą.miec dominującego męża i uległ a żon a. I są to zarówno kobiety jak i mężczyźni.

Gość gość
Traktujesz przedmiotowo swoją żone. Ona pewnie jest z tobą dla kasy.

Gość gość
Każde z nas ma jakieś powody dla których jest z tą drugą osobą. Ważne że działa i że jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
ten zbok z 13:03 przeniósł się na inny temat, żeby się trochę popodniecac. Stary zboczony dziad, który traktuje kobietę jak gumową lalkę.