Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieje jeszcze jakiś naiwniak który myśli że kobietom nie zależy na kasie?

Polecane posty

Gość gość
rozumiem, ze ty korzystasz z komputera w mopsie, śpisz w kartonowym pudle i jesz odpadki, ale oczywiście marzysz o kobiecie o tym samym statusie? Poszukacie większego kartonu to i dzieci siezmieszczą

Gość gość
Ja jestem kobietą i mi nie zależy na kasie. Widzę po moich koleżankach że one patrzą na pieniądze ale ja nie.

Gość gość
Mojej eks narzeczonej niby nie chodziło o $$$ ;) Poprawiła sobie trochę sytuacje materialną bo pochodziła z biedy i poszałaaaa:-P

Gość Piratek
Tak to ja.

Gość gość
Ja jestem kobietą i mi nie zależy na kasie. Widzę po moich koleżankach że one patrzą na pieniądze ale ja nie. chodzisz z bezdomnym, zadłuzonym , alkoholikiem który wszystko przepija?

Gość gość
I w sumie się cieszę ze poszłaaa ale też dziwie się sobie że byłem taki ślepy tyle czasu ;-)

Gość gość
Byłeś ślepy, bo pewnie chciałeś być ślepy, pewnie było Ci to na rękę. Tak jest zazwyczaj. Pewnie miała walory, z których chętnie korzystałeś. Jeśli nie to przepraszam za posądzenie.

Gość gość
Dobrze że tak się stało bo jakimś czasie znalazłem fajną dziewczynę której do pięt dorastala :-P

Gość gość
Mówie że nie zależy mi na kasie to nie znaczy że bede z alkoholikiem czy bezdomnym!!! JAk wy mówicie że wam nie zalezy na inteeligencji kobiety to bedziecie z ułomną? Też nie

Gość gość
Kobiety którym nie zalezy na kasie...czyli gdyby facet był bezrobotnym leniem tez nie miałybyscie zastrzezen?no to ja jestem materialistką najwidoczniej bo takiego bym nie chciała