Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet do mnie ,,znajdę sobie kobietę która umie oszczędzać,,

Polecane posty

Gość gość

Witam.pomozcie mi rozgryźć faceta ,który nie wie czy że mna będzie bo ja wg niego ,,nie umiem oszczędzać,, nie zgadzam się z.nim a poszło o kasę Chwali się że dużo zarabia w budowlance ,ma dużo odłożone na lokacie . Ale wg mnie przesądza albo tylko się chwali a ja wychodzę na tą co ma wady Dużo mi obiecał że jak z nim będę to nic mi nie zabraknie a na spotkania to skąpi i od pół roku nie dostałam nic.sam pali paczkę dziennie za 14 zł a ja niby wg niego ,,lecę na kasę,,

Gość gość
Czy on jest skąpy...Czy golod***ec czy nie zależy mu na mnie więc ,,żal mu kasy na mnie,,?

Gość gość
Zostaw go, nie rozkminiaj go, on sobie pozwala a Tobie zaluje. Dal Ci jakis prezent-nie, poczytaj o przyczynach rozwodow. 1. Zdrada, 2. Spory o kase.

Gość gość
Ktoś się wypowie o co mu chodzi?

Gość gość
Ale gdyby się zakochał to by było inaczej? Raz na początku dał mi 200,zł potem 100 bo jak sam mówi lepiej sama sobie coś kupię.jak to wydałam na perfumy to był wściekły że oszczędzac nie umiem...Kurna raz w życiu kupiłam sobie tak drogie perfumy bo sama mam 1600 na rękę a on był zły Potem nie dostałam już nic takiego oprócz małej maskotki

Gość gość
Ostatnio robi tak że dzwoni do mnie z miasta jak robi sobie zakupy i pyta co mi kupić Ja się boję cos mu narzucić i mowie ,,nie wiem co chcesz,, on mówi ,,ja też nie wiem,, potem przyjeżdża bez niczego . Czasami zmysla że jedzie jutro do jubilera bo ma niespodziankę dla mnie a potem nic już o tym nie mówi.czuje się upokorzona że może czekam na coś z biżuterii a tu nic.10 miesięcy razem

Gość gość
A czy zaprasza Cię np. do kawiarni, jeździcie na jakieś fajne wycieczki? Czy spędzacie wspólny czas u ciebie w domu? Czy czasami tak bez okazji podaruje ci chociaż jakieś kwiaty, słodycze? Czy to tylko Ty musisz dbać o to żeby "stół zastawić''?

Gość gość
Ale dupek żeby tak kobietę szczuc

Gość gość
Raz bylismy na kawie. A tak to u mnie w domu .Przywozi Pepsi i chipsy.czasami piwo.gdy był grill z rodziną przywiózł wino i piwo.A tak to tylko slodycz e.mi chodziło o coś romantycznego np łańcuszek nie musi być drogi

Gość Malami09
Moze chce Cie sprawdzic ? Moze umowcie sie, ze w danym miesiacu to Ty zagospodarujesz pieniadze, pokazesz mu bynajmniej ze sie myli :)

Gość gość
Kwiatów nie dostałam nigdy .

Gość gość
Już mnie sprawdził. chodzi mi właśnie o ten wkład jego we mnie czy mu zależy. Odemnie też coś dostał dwie fajne rzeczy i zawsze u mnie jedzenie czy kawa placek

Gość gość
Jak niczego nie wymagam to jest ok.zreszta co mam wymagać prezentów? Je się daje id serca samemu. Być może on nie jest typem który daje kobiecie biżuterię???

Gość gość
Żal mu kasy na ciebie jak im zależy to jednak dają biżuterie

Gość gość
Pal sześć biżuterię ale żeby nigdy nie podarować Ci kwiatów, nie zaaranżować romantycznego wypadu? To jakiś burak, daj sobie z tym spokój...