Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietom jest łatwiej niz facetom

Polecane posty

Gość gość

też tak uważacie. Zwłaszcza jeżeli chodzi o uczucia - wystarczy że jest ładn to ma tabun adoratorów, facet musi jednak napocic sie bardziej. /dobrze jak jest przystojny ale musi jeszcze posoadac cchy osobowościowe typowego alfy,kobieta nie musi sie wykazywac niczym poza ładna buzią.Kto sie zgadza?

Gość gość
Ja sie zgadzam ale tylko jesli chodzi o uczucia, latwosc w znalezieniu partnera. Pod innymi wzgledami kobietom zyje sie trudniej niz facetom.

Gość gość
Gdybyś był brzydką kobietą to co innego byś mówił.

Gość gość
nawet jeśli kobieta jest brzydka to i tak znajdzie masy napalonych spermiarzy którzy zrobią wszystko by tylko rozłożyła przed nimi nogi

Gość gość
Bzdura. Brzydkiej i grubej nikt nie tknie kijem.

Gość gość
brzydka tez znajdzie desperata,gorzej jak babka to jakaś psychopatka i socjopatka - mi sie od razu zapala czerwona lampka jak widzę zaiebista laskę i słyszę że jest sama. I do tego nie ma dzieci.coś z nia nie tak - albo wariatka i modliszka albo lesbijka:) No i zgadzam sie z autorem - w uczuciach laski są jakby z górki,to my mamy pod górkę no i statystyka nie jest po naszej stronie,kobiet jak na lekarswo a konkurencja wśród samców ogromna. Niscy,słabi,biedni odpadaja w przedbiegach.

Gość gość
Skonczcie ta mowe nienawisci kobiety i faceci sa super!

Gość gość
Nic straconego. Zawsze możecie zostać shemale.

Gość gość
jednym pisane związki,innym trzepanie kapucyna do grobu. Zdziwilibyście sie ile jest w tym kraju 50letnich koniobijców co nigdy kobiety nie mieli.

Gość gość
W uczuciach jest trudniej osobom: a/ wrażliwym b/ inteligentniejszym c/ empatycznym a nie brzydszym.

Gość gość
I do tego introwertycznym, wyciszonym. jak się przy tym ma ładną buzię, to jest konflikt serologiczny.

Gość gość
gość dziś Nieprawda.

Gość gość
gość dziś to by się zgadzało w zwiazkach dresiarskich,socjopatycznych, w zwiazkach normalnych takie cechy są wręcz pożądane:)

Gość gość
17:36 to musisz zmienić myślenie. Czy zajebista laska hmm myślę że wielu tak mnie właśnie widzi. Jestem sama. a należę przy tym do kategorii "jak ja bym chciala taką synową" oraz "najfajniejsza koleżanka spośród koleżanek mojej dziewczyny". co rusz się dowiaduję podobnych rzeczy.

Gość gość
17:57 a czy ja pisalam o związkach? Pisałam o uczuciach :P

Gość gość
łądna i w mirę normalna, nawet prostaczk kogoś ma. Jest tylko hardkorowy typ ładnych samotnych lasek co są same ale to jak ktoś opisal - to albo wariatki albo lesbijki. Na szczęście to tylko wąski margines.

Gość gość
Okey okey czyli widocznie jestem nienormalna. Nie mieszczę się w normie, cokolwiek nią jest :D

Gość gość
Tak to się jest jak wyalienowane prawiki wypowiadają się o kobietach i wychodzą takie kwiatki.

Gość gość
wolę być wyalienowanym prawikiem niz roooochać byle co,zwłąszcza że dzisiaj wiekszośc bab to po prostu kompost.