Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndziaToJa

Co to może oznaczać?

Polecane posty

Gość AndziaToJa

Może to zabrzmi dziwnie, ale chodzi o pewnego chłopaka, chodzę z nim do liceum do jednej klasy. Muszę wspomnieć o tym, że miał dziewczynę, która ponoć była dla niego ważna, bardzo ją kochał, doceniał, latał itp. W sumie na początku była tego warta, ale później zerwali, nie wiem dlaczego. Ponoć Marta się zmieniła i dlatego zerwali. Teraz znowu na dziewczynę. I była ostatnio taka sytuacja, że jego kolega przy mnie zapytał się z kim pójdzie na studniówkę i znajomy wymienił właśnie tą dziewczynę on tylko mruknął, że nie. W końcu jego znajomy wymienił mnie a on milczał. Co to może iznaczać? Przecież ma dziewczynę. I dlaczego milczał jak myślicie? Nie powiedział ani, że tak ani, że nie ani się nie śmiał tylko milczał. Jak myślicie dlaczego? Ja nie robię problemu z niczego bo w końcu to tylko studniówka i nie ma niczego złego w pójściu na nią z koleżanką z klasy, ale przecież ma dziewczynę i dlaczego milczał? Proszę pomóżcie mi :) :) :).

Gość gość
masz 19 lat, jestes dorosłą babą a przejmujesz sie durnym typem jak 12latka? cos nie halo