Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawić go?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem załamana mój chłopak od początku naszego związku uważał mnie za taką powiedzmy pomiędzy wagą normalną a nadwagą. Bardzo mi to przeszkadza i znacząco obniżyło samoocenę mam 159 cm i 47 kg on uważa że jestem w górnej granicy normy do swojego wzrostu, konkretnie mówi nie jest ważne to ile ważę ale jak wyglądam. Nie czuję się źle ze sobą a raczej nie czułam do czasu, kiedy usłyszałam od niego pulchna o sobie, podobała byś mi się bardziej 3-5 kg mniej. Od czasu kiedy usłyszałam to od niego ten temat nie daje mi spokoju. Jeżeli chciałabym schudnąć to tylko i wyłącznie dla siebie, nigdy w życiu dla niego. U mnie dodatkowo jest to trudne z powodu niedoczynności tarczycy. On sam ma niedowage. Nie uważa w tym nic złego że mówi gdybyś ważyła mniej podobała byś mi się bardziej. Dzisiaj usłyszałam że jeżeli poruszę ten problem w rozmowie z nim to będzie koniec naszego związku. Co o tym myślicie ? Jak się zachować w takiej sytuacji?

Gość gość
Mówi że akceptuje ale zawsze mogłoby być lepiej i sama mogłabym zobaczyć swoje niedoskonałości. Niesamowicie wkurza go fakt że to przez niego mam niską ocenę siebie, twierdzi że to ja mam problem.

Gość gość
ja na twoim miejscu bym go rzuciła i sie sparowała z jakims grubym knurem

Gość gość
Ja mam troche wiecej wzrostu od ciebie, a waze sporo mniej i jestem drobna/szczupla, ale nie wychudzona, wiec ciezko powiedziec jak wygladasz w takiej wadze przy tym wzroscie, bo duzo zalezy od budowy etc.

Gość gość
Noszę rozmiar 34, 32 Mam 88 cm w biodrach i 87 w biuście, w tali 65 cm.

Gość gość
Milosc polega na akceptacji drugiego czlowieka takim jaki jest.sama sobie odpowiedz czy on cie kocha.

Gość gość
Chore małolaty :-( A faceta masz głąba, ot co !

Gość gość
Tylko kochać to nie wszystko, żeby to było takie proste

Gość gość
No to nie wiem, moze masz tkanke tluszczowa jakos zle rozlozona, albo malo jedrne cialo:O Ja mam podobne wymiary, ale jestem wyzsza.

Gość gość
No chyba, ze on ma jakies zaburzenia.