Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prsegralysmyzdlonia

Pochwa a reka

Polecane posty

Gość Prsegralysmyzdlonia

Do tej pory myslalam ze tylko usta sa lepsze i od pochwy. Okazalo sie ze nawet reka. Daje wam szybsze tempo i uscik. Pochwa jest chyba bardzo malo przyjemna dla mezczyzny? Widzicie opcje zeby pochwa dala rade z reka i doprowadzila mezczyzne szybciej do wytrysku niz reka? Kazdego mezczyzne bardziej reka podnieca?jest jakas szansa ze pochwa da rade? Mniej dokladnie piesci niz reka,tak? Prosze bez kpin. Pytam powaznie. Chyba cipk*i do lamusa?

Gość gość
Twoja pochwa powinna zostać zaszyta

Gość gość
No nie,pochwa to pochwa zawsze da przyjemniejsze doznania jeśli znacie się na rzeczy. A Ty co wolisz palce czy penisa? Bo ja wolę penisa,żaden język czy nie wiem jak zwinne palce nie dadzą takiej rozkoszy jak penis. Jeśli twierdzisz inaczej to albo się zaszyj albo zmień partnera na takiego,co Cię sama myśl o nim doprowadzi do czerwoności

Gość gość
haha slyszalaa o fistingu? penis przegrywa z dłonia wlozona w pochwe tak fisting daje większą rozkosz niz penis

Gość gość
^^^ to. pisałem powyżej jsjo żart :-) oczywiście jest coś takiego jak duchowy wymiar sexu, bliskość dwojga ludzi mmmm tego nie da się niczym zastąpić żadna ręką.

Gość Przegaralysmyzreka
Ale dla mezczyzn pod wzgledem przyjemnosci to lepsza jest reka niz nasze pochwy. Szybciej dojda z reka. Ja wole penisa oczywsite. Wystarczy zapytac ilu wali. Prawie kazdy bo daje im wiecej przyjemnosci niz sama pochwa. Seks daje im jedynie wieksze spelnienie bo maja bliskosc dwoch cial. Lecz gdyby to odjol zostaliby przy rece . pochww nie daje nic wiecej niz reka ba jest mniej przyjemna.

Gość gość
Mniej przyjmene to są twoje idiotyczne teorie. Co ma szybkość osiągnięcia orgazmu z udanym seksem? Ja masturbując się mogę dojść w trzy minuty, ale chcę się kochać, pieprzyć, rżnąć godzinami. I nie musi to być zwieńczone orgazmem. Tępa strzało .

Gość gość
Wlasnie ty jestes tepa. Bo jezeli facet dochodzi szyciej walac konia niz bzykajac tzn ze reka dala mu wiecej doznan , przyjemnosci niz cipka. Mimo ze nie ma takiego spelnienia. Wiec juz nawet przegralysmy z reka. Nie scisniemy tak penisa , nie nadamy im takiego tempa. Masturbacja jest dla nich prsyjemniejsza od penetracjinpod wzgledem doznan szybkiego spustu.

Gość gość
Wlasnie sie zalamalam. Oni naprawde wola reke. My nie piescimy tak dokladnie. Nasze pochwy sa p******e.

Gość gość
Idź zaszyć swoją pissde i tak na nic ci ona

Gość gośćy
No nie, oni wola reke.

Gość gość
ZA SZYJ CI PSKO 😭