Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guest123

Problem.Dylemat

Polecane posty

Gość Guest123

Witam proszę o szczere i poważne wypowiedzi. Sytuacja jest taka iż poznałem dziewczynę miłą, sympatyczną dobrze się czuje w jej towarzystwie ona w moim też. Gdy się widzimy od razu mam lepszy humor. Dziewczyna jednak chce wyjechać z naszej miejscowości z powodu złych wspomnień. Nie chce żeby tak się stało. Próbuje ją odwieść od tego pomysłu ale nie wiem już jak. Mówi że jak jest ze mną to nie myśli o tym co ją spotkało wcześniej. Zwracam się szczególnie do kobiet by pomogły mi przekonać ją do pozostania. Może macie jakieś pomysły bo mi już ich brakuje.

Gość gość
A ja chciałam uciec z takiego miasta a jestem zmuszona z różnych powodów wrócić, ale wracam inna silniejsza. Z resztą zawsze można się ponownie wyprowadzić. A Ty autorze nie zmuszaj jej. Wyjedź z nią skoro Ci zależy!

Gość Guest123
Zależy mi na niej bardzo powiedziałem że czuje coś do niej. Jednak ta dziewczyna nie chce się wiązać z nikim chce mieć przyjaciela z, którym może się spotkać pogadać przytulić się spędzić miło czas

A co jeśli dziewczyna waha się czy wyjechać. Ja chciałbym pomóc jej o tym zapomnieć tylko nie wiem jak

Gość gość
Gdyby jej na tobie zależało, to by została. Daj sobie z nią spokój.

Gość gośćghi99ggi
A nie wpadłes na to że może wszystko Jej sie tam kojarzy ze złem i cierpieniem?może Ty bys ruszył tyłek i wyjechał z Nią,pomógł zapomnieć i wyleczyc sie ze złych wspomnien