Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto prószków opolskie wojew

Ile jest McDonald's(ów) w waszych miastach w Opolu są 3 McDonald's a będzie 4ty

Polecane posty

W Opolu niedługo będzie czwarty McDonald's a w waszym mieście ile jest McDonald's?

Brokeninside myślisz że u nas nie ma normalnych restauracji kretynko? Mamy kilkadziesiąt restauracji idiotko ale pytam się o McDonald's a nie inne restauracje:(

Gość gość
U mnie dużo jest różnych miejsc, gdzie można zjeść, ale restauracji mi brakuje. Mc akurat jest 5, ale rzadko bywam.

:( w Opolu:D chyba te takie budki ze zdjęciami tego, co tam można kupić, jakieś hambrugery, rurki z bitą śmietaną, colę, leżajsk, sorry:(

Gość gość
w cz-wie jest chyba 1, no moze sa mc drivy ;). ja chce wiecej lidlów i aldich blisko domów mieszkalnych i wiecej marketów na wsiach zeby sie latwiej zylo osobnikom ;) ;)

Brokeninside tak? Tak?x milion tak?a byłaś kiedyś zdziro w Opolu?nie nie nie nie byłaś i o Opolu możesz sobie pomarzyć nie wierzysz że mamy fajne i super restauracje i pizzerie i kawiarnie? To sprawdź sobie w Google zdziro jak nie wierzysz su/ko

Akurat Opole zdziro to jest miasto w przeciwieństwie do tego w czyn ty mieszkasz bo Opole jest jednym z najstarszych miast w Polsce i Opole su/ko to miasto wojewódzkie i tu cię suko zdziwie Opole jest trzecim najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu a ty nawet w Warszawie ani we Wrocławiu nie mieszkasz czyli mieszkasz w biedniejszym mieście niż Opole

Brokeninside zadałem ci proste pytanie byłaś kiedyś w Opolu?co w tym mieście suko jest nie tak że go nienawidzisz? Co mu brakuje przecież w Opolu są duże galerie handlowe kina teatry Amfiteatr filharmonia galerie sztuki oraz CWK ogród zoologiczny uczelnie szpitale w tym szpital kliniczny hale wystawowe stadiony hale sportowe itd wszystko jest i skoro taka mądra jesteś to co w tym mieście jest nie tak że tak go nienawidzisz?