Gość mirek12 Napisano Sierpień 17, 2017 Witam. Poznałem dziewczyne w czerwcu, 3 razy sie widzielismy. Na żywo idealnie jest jak i na video rozmowach. Zachowujemy sie jak para chodz nia nie jestemy. Na początku lipca miała wyjazd za granice na wakacje, wyjechała na 2 miesiace. Mamy kontakt dalej ze sobą.Przed wyjazdem poznawalismy siebie m czule słówka. Na 3 randce spytalem o zwiazek powiedziala ze wczesnie , powiedziala ze jest dobrze miedzy nami ale nie jeszcze czas na to,, czasu potrzebuje. Lecz ja mieszkam od niej o 80km oddalony, i odpisuje mi na sms co 3 h, pytałem ja i mowilem ze olewa to ona smiala sie i mowila ze nie . Teraz jak za granica jest mowila ze teskni , serio mnie bierze , nie olewa, poznalem jej najlepsza przyjaciolke lecz dziwna sytuacja jest. Na początku wakacji pisała pare razy na dzien , potem byla dostepna lecz napisala pozniej ( wiem moze cos z netem), ale teraz pisze 1 raz na dzien. Czuje sie jakby grała w cos lub testowala mnie. Mowila ze miala chlopaka ktory kontrolowal ja. Jestesmy umówieni na dalsze spotkania , ona do mnie nawet przyjedzie. Nie wiem co myslec.. Wczoraj przedstawiła mnie kuzynce swojej jako przyszłego faceta może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach