Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ze mną zrywa czy sprawdza czy mi zależy, pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie już nie wiem co mam.zrobic od 2 tygodni jest źle.moj facet ma trudny charakter do tego impulsywny. Ostatnio zrywa kontakt przez smsa że mną po wymianie kilku smsów gdzie coś mu się nie spodobało.ostatni weekend spędziłam sama on wybrał coś innego ok.nue obrazilam się,ale trochę przykrości mi sprawił tym

Gość gość
Że powiedział że przez weekend żadnej smsa pisać do mnie nie będzie.jecnak w poniedziałek wtorek i środę odzywał się.byl smutny bo bał się że już go nie chce znać.owszem było mi przykro on mówi że nawet boi się do mnie zadzwonic...Mi też było trudno...Dziś wspomniał w smsie ,,oj widzę że tak szybko się że mną nie spotkasz,, odpisalam że ,,na razie za trudno na spotkanie,,i wtedy poleciały smsy id niego ,,to ja kończę to ,kasuje twój numer,, , ,, nie odpisuje już ci na żadną eske nie zadzwonię i nie spotkamy się,, ja do niego pisałam pytalam co go ugryzlo co ja takiego napisałam???? Nic nie wyjaśnił i milczymy

Gość gość
A wczoraj pytał ,,czy ty chcesz ze mną być,, ,,na zawsze"? Czym go tak wkurzyłam???

Gość gość
Albo jest tak jak on chce albo nara masz odgadywac to co on chce.mialas mu napisać że chcesz się zaraz spotkać lub w weekend.urazilas jego ego.... On cię olał ty jego już nie masz prawa j****y despota....Lub chciał zerwać i szukał pretekstu

Gość gość
Jednak mężczyźni kochają zołzy, a ty robisz za popychadło!! No sorry

Gość gość
Ale to on się rozpisywał wczoraj że tęskni że kocha ją już nie byłam taka wylewna.ani ochoty na spotkanie nie mam teraz i mu to napisałam. Więc gdzie popychadlo...

Gość gość
Jest p******y

Gość gość
Nie przyjęłam. Go od razu nie wybaczylam było mi przykro .On się staral.pisal czule smsy wypytywał o spotkanie miałam mu dać znać kiedy się spotkamy a tu nagle zrywa że mna o coś wkurzony

Gość gość
Jakbyś tego nie przeżywała, to byś się zrobiła na bóstwo i wyszła z koleżanką na miasto się pobawić, tak jak on to zrobił w zeszły weekend. A ty jak cnotka niewydymka siedzisz z zaciśniętymi pośladami, zagryzionymi wargami i zakładasz o nim forum :D :D :D Zaraz mu pewnie eska wyślesz oj oj Misio pisio taki cudofffny

Gość gość
Poza tym normalnie się nie zachowuje. Może coś bierze? Albo pije? Musiałabyś śledztwo przeprowadzić.

Gość gość
Nie zrobiłam nic żeby go wkurzyć a moje słowa że ,,za trudne dla mnie by się spotkać na razie,, to w czym go to wkurzylo???? Że zerwał?Pisał mi smutne buźki ja też wysłałam i tyle.

Gość gość
Albo chciał się spotkać a ty niechetna to udaje że się wkurzył a idzie do innej .Normalny by zrozumiał i poczekał

Gość gość
Znowu napisał ,,już nic do ciebie nie będę pisał,,i dał smutna buźkę.odpisalam ,,ok rozumiem,,na to on ,,ok już będziesz miała święty spokój,, a ja ,,to nie tak ale rozumiem twoja decyzję i życzę ci dobrze,,

Gość gość
To ja już mam go dość.pisze że mnie kocha na prawdę i tęskni....

Gość gość
On wręcz się prosi żebyś to Ty z nim zerwala