Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy te marne 500plus starcza wam na cala wyprawke?

Polecane posty

Gość gość

Z okazji rozpoczecia rolu szkolnego powinni dac dodatkowe pieniadze bo co to jest 500zl Liczylam i mojemu 13latkowi musze dolozyc Same buty na wf to 50zl do tego biala koszulka spodenki i stowy nie ma Plecak 100zl Zeszyty i piornik z wyposazeniem 100 Do tego buty na nowy rok szkolny kolo 200 bo te juz zajechane A ksiazki a bloki kredki flamastry i inne cuda? A tu zaras trzeba oplacic ubezpieczenie komitet rodzicielsko jakies sladki na ksero dla kazdej z pan 2zl cy czas cos. Zaras jesien i zima i nowa kurtka... Co to jest 500zl

Gość gość
Przecież 500 zł masz co miesiąc , a nie jednorazowo na wyprawkę , zdzierają z pozostałych , żeby inni mieli dobrze , mnie nikt nie dał w życiu złamanego grosz , wszystkiego dorobiłam się sama i nikogo nie obchodzą studia moich dzieci, sama o wszystko muszę zadbać.

Gość gość
Dostajesz za darmo i jeszcze narzekasz.

Gość Doneatt
Nie starcza. Ale przejdz sie do Media Expert, maja promocje, moze sie uda przyoszczedzic, tak jak dzisiaj udalo sie przyoszczedzic mi.

Gość gość
placak 100... ja brałam o wiele tańszy w ME

Gość gość
A dziecko ojca nie ma, żeby mu kupił co trzeba, tylko do państwa łapy wyciągasz? Wyciągnij łapę do tego, komu nogi rozłożyłaś.

Gość gość
zeszyty i piórnik też kupisz taniej w me czy gdzieś

Gość gość
ty pisiurska tępa qrwo :O Morda w kubeł łajzo, za pyerdolenie dostajesz kupe kasy co miesiąc i jeszcze ci mało suko y****a ????!!!!

Gość gość
gość 2017.08.17 poszukaj na śmietniku biedoto