Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten Chłopak jest przystojny , proszę oceńcie, bo on uważa się za lovelasa

Polecane posty

Gość gość

Powiem tak, zdesperowany jestem i szukam pomocy w necie, mam swoje lata i od razu mówię nigdy nie miałem laski, nie trzymałem nawet dziewczyny za rękę. Nie byłem z żadną w łóżku, przeglądam strony o uwodzeniu, są oferty kursów uwodzenia w dzień, jacyś trenerzy motywatorzy Sam nie wiem co o tym myśleć czy nie jest to wyrzucenie pieniędzy w błoto ale może sprobuję, tymaczasem Prosze was oceńcie czy ten facet jest ładny? przystojny? czy dałybyście mu się uwieść gdyby was zaczepił To jeden z tych znanych uwodzicieli akurat jest z krakowa https://www.google.pl/search?q=frywolny&;client=opera&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjcu_u86d7VAhWBJZoKHfi1DHIQ_AUICygC&biw=1366&bih=658#imgrc=tn-scfmrv2NdxM:

Gość gość
Kliknjcie w ten link i dajcie na grafike jesli możecie tam będą jego foty

Gość gość
Jest przeciętny. Nie zwróciłabym na niego uwagi.

Gość gość
ohoho, ale faceci mają mniemanie o sobie. On nie jest nawet w miarę przystojny. Nie wybija się z tłumu. Jak ktoś taki może uważać się za lovelasa? Męska wersja Emmy Roberts. W zestawieniu z Jolie wypada marnie. Męskim odpowiednikiem Jolie jest np. Wentworth Miller.

Gość gość
XXI wiek się kłania, chłopak z wyglądu zero męskości, sylwetkę jakąś tam może i ma, ale buzia dziecinna i uważa się za trenera uwodzenia śmiech na sali

Gość gość
Twarz ma pulchną. Takich jak on jest najwięcej.

Gość gość
gość dziś Jest męski nie ma dziecinnej twarzy

Gość gość
gość dziś Kolejna laska która by zwróciła uwagę tylko na ciacha z włoskami do góry

Gość gość
Ej dziewczyny, trochę mnie śmiech ogarnia wklejacie zdjęcia aktorów, modeli znanych na cały świat, z całym szacunkiem ale to nie jest realne żeby po ulicach naszych miast i miasteczek chodzili tak przystojni faceci jak ci których wklejacie, natomiast ten chłopak jest niczego sobie, naprawdę jeśli tacy by nas otaczali to byłoby dobrze, zadbany, ubrany z klasą, ma sylwetkę, niezła buzia. Czego chcieć więcej no nie jest to 10/10 ale naprawdę większość z waszych facetów by z nim przegrywała

Gość gość
gość dziś Bo dzisiejsze kobiety wymagają faceta z oceną 10/10.

Gość gość
20:17 tak wygląda męska pipa. No właśnie widać :P

Gość gość
dla mnie ma urode Ukrainca..

Gość gość
No to namieszałyście mi w głowie, szczerze mówiąc jeśli on nie jest przystojny to nie chce wiedzieć jaki ja jestem. No cóż pozostaje mi chyba samotność do grobowej deski, Ten chłopak uchodzi za niekwestionowany autorytet w dziedzinie podrywu, ponoć może mieć każdą Ja wiem że wiele w tym przechwałek i trochę promocji ale musi być skuteczny bo ludzie do niego się zapisują na te kursy

Gość gość
gość dziś On ma większe branie niż wy wszystkie razem wzięte. Jest uważany za ideał według mojej ankiety, badań.

Gość gość
20:21 żartujesz? Mam kumpla, który nie wygląda gorzej od Wenta. Takich facetów jak z linku autora jest mnóstwo.

Gość gość
gość dziś Takich jak wy też jest mnóstwo. A jesteście co najwyżej przeciętne z wyglądu.

Gość gość
gość dziś Wygląda jak przeciętny chłopak z liceum. Zero męskości.

Gość gość
Może mieć każdą?:D Każdy wieśniak tak myśli. To typowe dla buców. Może wyglądasz lepiej od niego. Nie zdziwiłabym się.

Gość gość
gość dziś haha takich facetów jest mnóstwo no to szukaj takich, ciekawe z jakiego masz w domu po kocem, i ciekawe jak sama wyglądasz bo coś mi się wydaje że nie za fajnie skoro siedzisz na kafeterii

Gość gość
gość dziś Męskim odpowiednikiem? buhahaha wygląda nastolatek z liceum. Ma dziecinną twarz.

Gość gość
gość dziś Bo dzisiejsza Polka ma wysokie mniemanie o sobie uważa się za cud natury. Dla nich 99% mężczyzn to same brzydale.

Gość gość
Jak on nie jest przystojny to ja już nie wiem. Jak ma wyglądać facet czy naprawdę musi być 10 na 10 dziewczyny nie obrażajcie się ale też spójrzcie w lustro, wiele kobiet w tym kraju wygląda jak wygląda po prostu przeciętnie a potem człowiek czyta takie opinie że przystojny to jest jakiś tam aktor czy model. No ale to jest życie a nie film I z całym szacunkiem ale jakoś cięzko mi uwierzyć że macie przystojniejszych od tego chłopaka męzów, narzeczonych

Gość gość
Dla nich Di Caprio to 4/10 :D

Gość Wrozbella
Tak

Gość gość
A słuchaj tego p********ia, jedno napisze a drugie robi w życiu. Na ulicy jest mnóstwo przeciętnych kolesi i każdy kto o siebie dba, umie się ubrać, ma ciekawą twarz, nie ma zakol, i żółtych zębów i widać że ćwiczy to już jest ponad przeciętną. Sorry jak wy mieszkacie w wielkich miastach to może tam jest z czego wybierać. Ale serio poza wielkimi ośrodkami faceci nie są w tym kraju przystojni i chłopak jak ten ze zdjęć to jest bardzo ale to bardzo przystojny

Gość Wrozbella
gość dziś nie prawda nie słuchaj jej :)

Gość gość
Drogie Panie jeśli on jest brzydki to jak ja mam kogokolwiek sobie znaleźć? Ostrzegam że urodą mu nie dorównuje do pięt,