Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grzywka, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, niedawno ściełam u fryzjera grzywkę na półkole, z początku bardzo podobał mi się efekt, ale czułam, że grzywka powinna rozchodzić się bardziej na boki, które powinny być wymienione. Chwyciłam, więc za nożyczki i... Nie mam włosów po bokach, po prostu są tak krótkie jak grzywka, nie wiem jak to zrobiłam, ale wyglądam koszmarnie, a za dwa tygodnie rozpoczęcie roku szkolnego - ostatnia klasa, matura, a ja nie mam włosów po bokach głowy. Przepraszam, jeśli to wydaje się zabawne, ale dla mnie wcale takie nie jest! Gdy te spinam te włosy po bokach wsuwkami to, aby je zakryć muszę przekładać włosy prawie z końca głowy... Mam ochotę tylko siedzieć i płakać, czy skoro mam długie włosy to te z 'grzywki' obciętej z boku głowy i odrosną? Jak myślicie ile to potrwa? Są teraz długości normalnej, pospolitej grzywki, a chciałabym chociaż móc je za uszy włożyć. Co robić? Proszę o radę.

Gość gość
Gdzie jest koniec glowy? :-)

Gość gość
Wlosy rosna 1 cm na miesiąc, więc do matury odrosna na tyle zeby za uszy założyć :-) spokojnie, to tylko wlosy. A może zajdz do fryzjerki i jakoś Ci fajnie ta grzywke poprawi, bedzie krotsza ale do twarzy wlasnie na polkole czy na ukos.