Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaUroczaCóreczkaDiabła

Dobranoc

Polecane posty

Gość gość chcę
Jutro o tej porze to będziesz się przewracała na drugi bok po ułożeniu Cię do snu :P Byłabyś tak dobra i zrobiła mi śniadanie do łóżka Córuniu? Tylko nie wcześniej niż o 9 :P

Gość gość chcę
Z pierwszego piętra? Ciekawe jak :P Drabinę zamknąłem na kłódkę :P śniadanie o 10 będzie idealnie, zdążę jeszcze trochę pospać :)

Gość gość chcę
Ostrzegam, jak mnie wkurzysz to będzie lanie ;> Możesz zrobić jajka sadzone albo lekko ścięte na patelni no i pomidorek do tego :)

Gość gość chcę
Żaden problem jeszcze jestem w miarę sprawny :classic_cool: No jeszcze tego brakowało żeby na mnie eksperymentowała.. ;>

Gość gość chcę
Dobrze to ide spać żeby się szybciej doczekać tego śniadania :) Ty też już się kładz ;> Kolorowych snów Córeczko :)

Gość MałaUroczaCóreczkaDiabła
No i będzie transmisja z łazienki... Nie wiem czy tu wejdziesz, ale nawet mój starszy kolega powiedział mi, że kelnerek szukają bardziej w wieku 18-25, bo przed 18 zanim się przyjmie jest więcej formalności i ogólnie roboty zanim się zatrudni taką osobę, a na produkcję mnie nie wezmą, bo wiek i mimowszystko się uczę no i do 18 r.ż nie można pracować dłużej niż 8 godzin, a tam było 10.. Nawet na głupie inwentaryzację w kilku sklepach powiedzieli, że od 18 nastki, a jak już się trafiło to od 16 r.ż za zgodą opiekuna, ale mieli już stałych pracowników.. Jedynie dowiedziałam się, że mogłabym pracować w branży kosmetycznej Avon np.. Ale tutaj u siebie nie miałabym nawet klientek, bo co piąta sąsiadka w tym siedzi czyli bym i tak nie zarobiła.. Nie wiem co robić... Potrzebne mi są te pieniądze, ale jeżeli to mam tak wyglądać to sobie daruję i zajmę się tylko nauką i wyprowadze się później, bo to odbiera mi chęci do czegokolwiek... Mogłabym znaleźć pracę w dużo większym mieście oddalonym o 50 km ale w tedy nauka poszłaby w kąt, a tego nie chce... Albo to ja się do niczego nie nadaje i się nie staram albo to pech i rzeczywistość.. W tym momencie wolałabym być facetem, faceci prawie zawsze znajdą pracę... Dlaczego to wszystko jest takie chore?! To nie chodziło o tylko pracę i pieniądze, ale też o jakieś znajomości, z kimś pogadać, pośmiać się, a nawet, pokłócic czy posłuchać narzekania.. Ja już chce ten dowód i święty spokój.. Kupię sobie na allegro i będzie dobrze haha

Gość gość chcę
Nie obwiniaj się za to, taka jest rzeczywistość, jeszcze skoro mieszkasz w mniejszym mieście to trudniej o tą pracę, musisz się uzbroić w cierpliwość i czekać do 18tki a teraz skup się na nauce i głowa do góry, będzie dobrze :)