Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tutaj kobiety, które po wielu latach małżeństwa mają coraz lepszą

Polecane posty

Gość gość
No to piszcie.

Gość gość
Myślisz że szczęśliwe mężatki w niedzielę wieczorem siedzą na kafe?

Gość gość
Słuchajcie fajny temat, piszcie i dajcie pomysły pozostałym. U nas raczej normalnie bez fajerwerków, czasami zaskakująco ale ogólnie to za rzadko.

Gość gość
My często wieczorki z dobra kolacja i winkiem, co jakis czas na weekend bez dzieci wyjeżdżamy. Ale nic szalonego takiego... zazdroszczę wam dziewczyny odwagi

Gość gość
A co Cie/Was blokuje aby wymyśleć coś szalonego? Zazdrość, brak wiary we własny seksapil, obawa przed śmiesznościa, obawa przed reakcją faceta, brak pieniędzy itp. Jak nie raz czytam kobiety tutaj wypowiadające się to poprostu żenada, piszą tak jakby ich życie.to tylko praca i zakupy w sklepie.

Gość gość
Tak jest u nas! 13 lat po ślubie, coraz lepiej się dogadujemy, coraz mocniej kochamy, seks coraz częściej i coraz lepszy a jeszcze kilka lat temu było tragicznie.

Gość gość
Chyba taka tendencja ze po kilku latach nuda a potem rozkwit. Wynika to chyba z odchiwania dzieci, wieku kobiety, większej jej świadomości itp

Gość gość
U mnie najgorzej było jak dziecko było małe. Doszło do tego że prawie się rozwiedlismy. Dla ratowania małżeństwa postanowiłam "zgadzac" się na wszystko. Okazało sie że wiele z tych rzeczy mi podoba i nie jest to takie straszne jak mi się wydawało.

Gość gość
20.49, tak niektóre siedzą, bo ich mąz pracuje w niedzielę do późna, a one czekają z kolacją, tak jak ja wczoraj wieczorem:)

Gość gość
12.34- a co ci sie spodobało?

Gość gość
Mnie najbardziej denerwuje ze sam z siebie nic nie wymyśli i nie zachęci. Sex jest tylko z mojej inicjatywy :(

Gość gość
Ciagle inicjowanie staje sie potem frustracyjne:(

Gość gość
Zazdroszczę ze potraficie tak otwarcie ze sobą rozmawiać.

Gość gość
Dziewczyny a czy możecie chociaż troche zdradzić wasze tajemnice: jakie macie nowe gadżety, jakich sztuczek używacie? Chciałabym tez cin nowego wprowadzić:)

Gość arkun
Kidys robilismy z zona podobne rzeczy. Nie bylo czasu i mozliwosci na osobne wyjscia na imprezy. Ale lubialem i ona tez to polubila jak stawala sie atrakcyjna nie tylko dla mnie. Moze nawet wiecej, wyzywajaca dla innych. Publicznie bez stanika, czesto tez bez majtek. Zauwazal to tylko ten kto bardzo chcial zauwazyc. Obmacywanie kolan, nog ubranych w ponczochy, c....ki w samochodzie tak zeby inni zauwazali, troche naturyzmu. Prowokacyjne sytuacje wobec masazysty albo np hydrauika w domu. Stalo sie po tym lepiej pomiedzy nami po koszmarach pirwszych lat.

Gość gość
Kto jeszcze

Gość gość
Zabawa w rożne postacie :P

Gość gość
Znowu samotny wieczór :(

Gość gość
Ale wam dobrze

Gość gość
Tez bym chciała... a u nas nudy, tygodnie bez sexu:( a on nic. Ale Wam zazdroszczę .....,,,, a jak doprowadziliście do takich ekeaperymemtow? Kto zaczął rozmowę? Skąd bierzecie pomysły?

Gość gość
Podnieś