Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak często naciskają na ślub?

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna po 3 latach związku naciska na ślub. Nie znam jej jeszcze na tyle, aby się z nią ożenić. Nie wiem ilu miała przedemną partnerów seksualnych, wiele jeszcze o niej nie wiem. Miło spędza mi się z nią czas, to taki relax zabawa. A ona wyskakuje ze ślubem. Z tego co gadam ze znajomymi to samo. Wiekszość naciska na ślub.

Gość gość
Może jest wierzącą i praktykującą katoliczką? Może Cię kocha i chce z Tobą spędzić życie? Zapytaj, ilu miała partnerów, skoro po 3 latach nie wiesz. I zaproponuj, ze seks po ślubie. Wtedy zobaczysz, po ilu latach sam będziesz chciał ślubu :).

Gość gość
moja tez chce slub ja ja odwodze

Może wypytaj ją o wszystkie rzeczy które chcesz wiedzieć, powinna ci powiedzieć jeśli będziesz chciał. Według mnie naciska na ślub ponieważ może się boi że cię straci. Moze poprostu nie chce czekać bardzo długo na to aby ustabilizować swoje życie. I wyglada na to że bardzo cię kocha. http://www.burnbooster.pl/

Gość cudnowłosa
ja Nie naciskam i jetem sama w dodatku

Gość gość
Teraz jest taka moda siedzenia bez slubu, po kilkanasie lat.Ludzie maja n/a/jeb/ane we lbach ,bo jak sie pokolca to sie zaraz rozstaja a jak jest ten slub,to ludzie sie przemowia ale sie od razu nie rozstaja i godza ,tutaj liczba partnerow nie ma znaczenia.Ja mialam przed moim narzyczonym 9 partnerow i co z tego. tutaj chodzi o to czy ktos cie kocha prawdziwie. Jak sie kogos kocha ,to nic ci w tej osobie nie przeszkadza, nie dopatrujesz sie. Jak ktos chce sie czegos dopatrzec, to zawsze sie dopatrzy. Recepty na to nie ma ,kto jak dlugo z kim jest.

Gość gość
Mam pomysł, hajtnij się.

Gość gość
Dlaczego mężczyźni tak często naciskają na seks?

Gość gość
Bo ona jest przekonana, że jesteś prawdziwym mężczyzną, a tu sam sobie odpowiedziałeś, że w pampersa jeszcze sikasz.

Gość gość
Bo Ty jesteś dla niej tym jedynym do końca życia i To Tobie ufa, ale najwyraźniej ona dla Ciebie mało znaczy. Szkoda mi jej. Lepiej żeby znalazła sobie kogoś innego z kim nie będzie traciła jedynego życia które ma. A ty się zajmij figlowaniem z kimś kto ma Cię głęboko gdzieś bo chyba tego tak naprawdę chcesz. Ja po pół roku o swojej partnerce wszystko wiedziałem.

Gość gość
ja moge wziac slub tylko z dziewica, a taka niedziewica tylko wolny zwiazek

Gość gość
3 lata i jeszcze jej nie znasz? Serio? To może powiedzieć trzeba: wóz albo przewóz. Albo skupiasz się na poznaniu jej i dexydujesz o ślubie, albo ją zostaw i nie marnuj jej czasu. Ja ją rozumiem, 3 lata to czas, kiedy już dawno można zweryfikować, czy się kogoś kocha i chce spędzić z tą osobą resztę życia. Każdy, a zwłaszcza kobiety, chce się ustatkować, założyć rodzinę itd. I o ile ty bawidamku możesz sobie spłodzić dzieci nawet w wieku 50-60 lat lub później, to kobiecie zegar biologiczny tyka. Najlepiej dzieci rodzić przed 30, tuż po też ujdzie, ale im bliżej 40, tym większe ryzyko chorób i powikłań. Lub bezpłodności. Dziewczyna marzy zapewne o rodzinie, mężu, dzieciach. I szuka partnera. znalazla ciebie, jest z tobą aż 3 lata, pewnie czuje, że cię kocha i że to "ten", a dla ciebie to tylko "zabawa, miłe spotykanie się"- jak jej nie kochasz, to ją zostaw i pozwól jej sobie ułożyć życie, jak chce- czyli znaleźć kogoś, kto da jej rodzinę...

Gość gość
Mięczak, nie mężczyzna :)

Gość gość
tylko seks wam w głowie a jak przyjdzie co do czego to ślub tak ale tylko z dziewicą żałosne

Gość gość
Tylko seks wam w głowie- to wyciągnijcie kobiety wnioski. Zero seksu przed ślubem tak jak to było kiedyś.

Gość gość
Czytam tek ten temat i zastanawiam sie... po co nowoczesnym kobietom slub?? Skoro sa tak nowoczesne ze moga p--lic sie z kazdym bez slubu to po co im ta starodawna formalnosc??? no kobiety odpowiedzcie

Gość gość
Od kiedy to nowoczesność to p********ie się ze wszystkimi? Ja jestem nowoczesna i wierząca. Dla mnie ślub jest 1 z sakramentów.

Gość gość
a co wg ciebie oznacza termin "nowoczesna kobieta"? to taka co daje każdemu i sama płaci za bilet do kina?

Gość gość
To wartość się liczy a nie dziewictwo. Jest masa kobiet zranionych niechcianych bo jej dziewictwo zostało zdobyte, a w planach było ten jedyny.

Gość gość
nie wierze w cos takiego jak zranione kobiety i rzekomo wykorzystane, zreszta co ci z tego ze jestes wierzaca jak nie trzymasz dziewictwa do slubu toz to cyrk

Gość gość
18.28 - Zegar biologiczny tyka również mężczyznom tylko mało o tym się pisze i do niedawna nie prowadziło się badań. Obecnie wiadomo, że mężczyźni b.często nie mogą mieć dzieci, bo ich nasienie jest fatalnej jakości - im starszy tym jest gorzej. A nawet jeśli spłodzi się dziecko, to ono też jest bardziej narażone na wady genetyczne, autyzm oraz choroby psychiczne. Dojrzały, albo raczej przejrzały mężczyzna, nie produkuje zazwyczaj już dobrego nasienia. Zresztą to logiczne - jemy syf, wdychamy syf, mamy za sobą leczenia antybiotykami, jesteśmy zarażeni różnymi wirusami i bakteriami w fazie uśpienia, im jesteśmy starsi tym bardziej organizm jest obciążony tym całym badziewiem. Czytałam gdzieś, że dla starszych kobiet, chcących mieć dziecko jest b. korzystne je mieć z kilka lat młodszych facetem, bo jest mniejsze ryzyko wad u dziecka.

Gość gość
18:40 kogo pytasz?

Gość gość
Może byś został prawiczkiem do ślubu a nie pie.....ł się i narzekał że dziewczyna na chce ślubu.

Gość gość
bo sie szybciej starzeja chca miec bachora bo po 30 to już stare próchno bic nie warte menopauza i te sprawy wiesz..

Gość gość
18 43 ale bbbbzzdurryyy

Gość gość
18.45 - To nie bzdury, tylko fakty. Nie zaklinaj rzeczywistości do swoich wyobrażeń.

Gość gość
to musisz sobie starszą kobietę poszukać jeżeli narzekasz że twoja dziewczyna chce ślubu

Gość gość
bzdury bo okolo 6% mezczyzn ma problemy z plodnoscia w wieku 29-39 lat. Zas kobiet az 23%. Dopiero po 40 to sie wrownuje i mniej wiecej po 34% obu plci ma te same problemy z bezplodnoscia. Dlatego kobiety szybciej sie starzeja biologicznie wiec nie gadaj bzdur

Gość gość
debilny portal debilne badania bzdurne