Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak często naciskają na ślub?

Polecane posty

Gość gość
Musi zostać starą mama bo tatuś musi sobie ponarzekać że jest zmuszany do ślubu z kobietą z którą jest 3 lata i nic o niej nie wie bo najwyraźniej się nią nie interesuje albo po prostu lubi mieć przy sobie dostępny otwór do zabaw. I ślubu nie będzie bo dziewica nie jest.

Gość Takijeden666
Muszę to swojej pokazać że lepiej żebym nie miał dzieci. I tak się do roli ojca nie nadaje. :)

Gość gość
Autor zwyczajnie oszukuje swoją dziewczynę, zamiast powiedzieć wprost "kotku , jesteś tylko do seksu i dobrej zabawy". Ale to trzeba mieć jaja, by być uczciwym. Byc moze ona autora kocha, i wierzy, ze on ją też, stąd wydaje jej się naturalnym, że następnym etapem powinien być ślub... Oszust i kłamca.

Gość gość
Nie wszystkie tak naciskają :) Ja jestem w związku 6 lat i nie naciskam. Nawet nie czuje potrzeby, żeby ten ślub w najbliższych latach brać i wiem, że on ma tak samo. Ślub odkładamy tak do trzydziestki (dużo nam do niej nie brakuje), bo to nie jest tak, że nie mamy zamiaru nigdy naszego zwiazki sformalizować. Mamy, ale OBOJE (podkreślam, bo związek to dwoje tak samo ważnych ludzi) chcemy czuć, że wydarzy się to w odpowiednim momencie. Tylko najgorsze są naciski rodziny i ta głupia argumentacja z obu stron: on słyszy, że jak się nie oświadczy to ja z nim zerwę, a ja od swojej rodziny słyszę, że jeśli nie weźmiemy ślubu to on mnie w końcu zostawi... paranoja, a gdzie tu miłość w tym wszystkim?

Gość szry
3 lata i "nic" nie wiesz? hahaha... i tak sie nie dowiesz prawdy, zapytaj o te ilosc partnerow, ale odpowiedz pomnoz trzykrotnie, zeby miec mniej wiecej REALNA liczbe... 3 lata to i tak duzo, nic dziwnego ze zaczela naciskac na slub, latka leca, piekniejsza sie nie staje, zegar biologiczny bije, ma jako tako wychowanego goscia, lepsz partie w wiekszosci zajete albo znane z bawidamstwa tylko i wylacznie, ryzyko zaczynac z kim cos od nowa i tracic czas ZNOWU... a nie wiadomo czy bedzie jakis szczegolnie lepszy. Ta masa p*****l o wielkiej milosci... blagam, takie farmazony to nastolatkom wmawiajcie, baby. Ze niby kocha? boi sie ze sobie facet lepsza od niej znajdzie wiec probuje go zaklepac, tylko i az tyle:D

Gość gość
03.02 jestem na pewno starsza od ciebie , ale wierzę w miłość, uczciwość w związku, bo kocham i jestem kochaną. Punkt widzenia a punkt siedzenia, cyniku.

Gość szry
gość dziś Wypada podziekowac za cynika, bo trafione w sedno:D Ciesz sie tym co masz w takim razie, powodzenia, zazdroscic nie bede bo to nieladne, nawet sie usmiechne, wyjatek potwierdzajacy regule :)

Gość gość
ten światopogląd mnie przeraża