Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Problem z narzeczonym

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyna prosi o pomoc a Wy na nią wsiadanie. Jednak pierwsze co pomyślałam czytając ze w pierwszej kolejności powinnaś autorko skorzystać z pomocy psychologa. Okres macierzyństwa powinien być dla Ciebie radosny a nie męczarnią. A jak było przed urodzeniem dziecka?

Gość gość
normalnie - tylko bił psa i miał ją w doopie

Gość gość
Przed ciążą było okej. W trakcie zaczęło się coś sypać

Gość gość
Ja tez do czasow dziecka bylen szczesliwy z zona. Kiedy urodzilo sie dziecko czar prysl. Facet czuje ze sie konczy wszystko nie tylko wygoda i cisza w domu. Konczy sie zwiazek bo dziecko oznacza jedno: matka bedzie teraz poswiecala mu najwiecej czasu i nie oszukujmy sie-zaniedbywala meza. Moja zona mi powiedziala ze dzieci sa dla niej wazniejsze.. tak poprostu. Wiele kobiet dzieci kocha bardziej. Tez je kocham ale wiem ze zniszczyly uczucie

Gość gość
Tyle że ja o niego dbam. Robię mu ciasta , przygotowuje kolację, gotuje żeby miał do pracy coś ciepłego. Biegam żeby podobać się mu bardziej Kupuję nawet sexi bieliznę ale on nawet nie pochwali

Gość gość
bo ma to w glowie.vZe moze i sie starsza ale i tak kochasz go juz mniej niz dziecko. Takie zycie