Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK SZYBKO SCHUDNAC??

Polecane posty

Gość gość

Witam , chcialabym szybko schudnac, czeka mnie niedlugo wesele. Mogilbyscie cos doradzic?

Gość gość
> Mogilbyscie cos doradzic? Powiedz, że nie przyjdziesz na wesele. :classic_cool:

Gość gość
zmniejszenie żołądka ??? chyba ze spodziewasz się czegoś innego na szybkie schudnięcie ???:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość gość
szybko schudnąc 10 kg? odetnij sobie nogi ;)))))))))))))))))) głupie wiem ale szybkie ;))))))))))))

Gość gość
Dieta Kirscha hollywoodzka.

Gość gość
bardzo zabawne....pytam serio;/

Gość gość
ja jestem na diecie glikemicznej, zamawiam catering dietetyczny. z firmy www.fitandeat.pl od Brzezińskich, to najlepsza dieta i najlepszy sposob na schudniecie zrzucilam do tej pory 10kg, uwazam ze to sporo. dania smaczne i to bardzo, polecam

Gość gość
Aby szybko schudnąć, trzeba nic nie jeść, pić tylko wodę z cytryną, dużo biegać i mieć najwyżej 20 lat żeby przy okazji nie zdechnąć.

Gość gość
Pracować fizycznie.

Gość gość
Ale bzdura, mój kolega z podstawówki pracuje fizycznie a waży 150 kg.

Gość gość
nie wydaje mi sie;) są ludzie starsi, ktorzy potrafia sporo schudnac, tylko po prostu potrzebna jest odpowiednia dieta i jakas porcja ruchu Ale czemu od razu nastawiac sie negatywnie, dziewczyna pytala o rade, a wy ją wyśmiewacie a fakt, catering to moze byc bardzo dobry pomysl, slyszalam ze fitandeat jest dobry, moja znajomy cos tam mi opowiadal, ze jest niezly

Gość bluegilly
Jeżeli nie chcesz efektów jojo to lepiej abyś schudła w normalnym, zdrowym tempie, ja co jakiś czas to przybieram, to zrzucam wagę, mam lekkie zaburzenia odżywiania, nie jestem dietetykiem, ale powiem Ci szczerze, że te wszystkie mity o zrzuceniu 5 kilo w tydzień to jeden wielki pic na wodę, jeśli chcesz być szczupła i zdrowa na dłuższą metę to nie wierz takim bajkom i prowadź zdrowy oraz aktywny tryb życia przynajmniej przez najbliższe kilka miesięcy. Co do detoksu to trzy dni, w którym pijesz tylko wodę z cytryną albo jeż chleb ryżowy są zdrowe i oczyszczają , ale to tylko raz na miesiąc takie trzy dni i nie rzucaj się po nich od razu na każde jedzenie wokół ciebie. Ważne jest abyś się ruszała i coś ćwiczyła, polecam Ewa Chodakowska- Killer, Skapel, Turbo Spalanie i boczki z Tiffany, staraj się jeździć rowerem, nie jedz słodyczy ani fast food"ów, nie głodź się też, bo potem pierwsze co to się rzucisz na czekoladę, gotuj zamiast smażyć, licz kalorie i waż się przynajmniej co miesiąc.

Gość gość
Lepiej gotować niskokaloryczne posiłki samemu, cathering nigdy nie jest pewny, bo nie wiadomo co tam namieszano i przy okazji pocyganiono. Był kiedys program o firmie rozprowadzajacej niby dietetyczne posiłki, reporter podsłuchał kucharki uczące nowych pracowników jak nabierac klientów. No ale jak ktoś ma kasę do wyrzucenia to niech im płaci.

Gość Tymoteusz1
Jeśli nie możecie trwale schudnąć, to powinniście skonsultować sie z dietetykiem. Dzięki temu bedziecie w stanie uzyskać plan odchudzania przygotowany specjalnie dla Was. W http://progressclinic.pl/konsultacje-ze-specjalistami/dietetyk/ sprawdźcie, jak wyglądają takie wizyty i czego możecie oczekiwać. Nie ma sensu niszczyć sobie zdrowia.

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
ja korzystałam z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 i schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzeźbiłam ciało,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez trenerów i dietetyków,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie.