Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być przyczyną mojej diety ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że od roku jestem weganką, przeszłam na weganizm ze względów etycznych. Nie przypuszczałam jednak, ze będzie tak źle ze mną. Mam bardzo mało hemoglobiny, podczas gdy nigdy wcześniej problemów z hemoglobina nie miałam, zawsze regularnie oddawałam krew, teraz od czasów kiedy przeszłam na weganizm, to ani razu nie oddałam, zawsze mi odmawiali, bo wyniki były kiepskie, od jakiegoś czasu chodzę bardzo osłabiona, nie mogę się skupić na pracy, coraz częściej miewam omdlenia, moja waga bardzo mocno spadła, rok temu ważyłam 73kg, teraz ważę 58kg. Nie wiem czy to jest przyczyną weganizmu, przecież są weganie, którzy mimo wszystko żyją normalnie i mają dobre wyniki. Co mi może być ?

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
Przecież nie znamy twojej diety. To, że jesteś weganką, nic nie mówi, dopóki nie napiszesz, co dokładnie jesz. Można być weganką i odżywiać się źle, i można być weganką i odżywiać się świetnie. Przy dobrze zbilansowanej diecie wegańskiej powinnaś zdrowieć, a nie chorować.