Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dokończ zdanie Mój facet chce trójkąta 2m 1k i żebym była jechana na dwa baty

Polecane posty

Gość gość
gość dziś fajne ale opisz to dokładniej mialas DP? opisz dokladnie co Cię nsjbardziej kręciło reakcje koleżanek i czy koleżanki też mają na to ochote

Gość gość
Najbardziej to że bez gumy w zalną cipkę wchodził jeden po drugim bez skrępowania. Nie było analka bo po lewatywie robimy z mężem gdybym była to bym miała nawet na dwa baty.

Gość gość
Lubisz na dwa baty i w buzie ?

Gość gość
Nie miałam nigdy na dwa baty. Zawsze był dopochwowy i gdy stanął drugi raz po obciąganiu mężowi wtedy był analek ale mąż jest delikatny i dopiero gdy zaczynam dochodzić wtedy wchodzi ostro do końca i trzyma podczas mojego orgazmu przez dłuższy czas bo tak lubię. Mąż ma dość dużego ale nigdy nie czułam bólu nawet gdy mnie rozdziewiczał bo jest delikatny.

Gość gość
koleżanki jak reagoealy w trakcie? podejrzewam że ci zazdroszczą mówiły coś? planujesz na dwa baty jechać? zaproponuj sec ruletke na tych spotkaniach czyli kobiety czekają ktira zostanie wylosowana :-)

Gość gość
Zwierzeta :D

Gość gość
zaproponuj sex ruletke, Panny czekają, ktorą będzie wylosowana do takiego rżnięcia. Oczywiście lewatywa przed spotkaniem, warto przejść na dwa baty :-P :-D

Gość gość
gość wczoraj Zwierzeta :-D xxxxxxxxxx Dziekuję, to miłe. To dla mnie komplement. :-D

Gość gość
Moja żona też ma jakiś film na dwóch facetów. Ponoć spróbowała tego kiedyś i miała jakoby superorgazm, gdy kolo jej wystrzelił do ust. Drugi w tym czasie posiadł ją od tyłu...

Gość gość
a widziales ten film?

Gość gość
moja sie tez przyznała ze za czasów jak sie nie znalismy byla w klubie z kolezanka i poznały tam dwóch starszych panów i poszly z nimi do hotelu i bzykali sie wspolnie