Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria2810

Czy to Ciąża?

Polecane posty

Gość Maria2810

Jest 22 dzień cyklu,owulacja była tydzień temu ponad,robiłam test owulacyjny i były 2 kreseczki,przez 2 dni przed owulacją było przytulanko jak i 2 dni po owulacji przytulanka.Od momentu owulacji i stosunków leciutko pobolewa mnie brzuch,mam wydzielinę żółtą gęstą,mam mdłości i odbija mi się,boli mnie w krzyżu na samym dole.Temperatura w pochwie rano 37 ponad,nie schodzi w ogóle,temp pod pachą też 37,dzisiaj miałam temperaturę 38 stopni w pochwie jak i pod pachą też 38 stopni ,położyłam się spać,wstałam i mam 37stopni.czy to może być objaw w ciąży?

Gość gość
Jak mniemam przez całowanie też można zajść w ciąże... Panie Boże...

Gość pinka26
Wiesz...ja mam w tym cyklu podobnie 3 dni temu zaobserwowalam czerwone nitki krwi w sluzie tylko raz (25dc) co nigdy nie spotykalam tydz wczesniej mialam owulke bo jajnik szalal lewy.po tym wszystkim bolesci w krzyzu odbijanie.test robiony wczoraj ale negaty tez czekam do dni @

Gość gość
Dużo osób śmieje że słowa przytulanko, przecież teraz się tak mówi ładniej to brzmi, niż mówienie stosunek. Ale widać że dużo osób nie rozumie tego słowa.

Gość gość
Dzisiaj miałam kłucia na środku podbrzusza delikatne wyczuwalne 37stopni pod pachą a w pochwie 38 stopni, do @ za 10dni mam dostać miesiączkę. Czekam do miesiączki, mam nadzieję że nie dostanę.

Gość gość
Swirujecie, popadniecie w jakas depresje czy inne cos! Tez 1,5 roku czekalam na dwie kreski, ale nie panikowalam i nie doszukiwalam sie oznak ciazy! Fakt sam okres pod koniec "czekania" konczyl sie lzami i smutkiem, ze znow sie nie udalo.. Test jednak zrobilam tylko dwa razy! Raz wyszedl negatywny i byl zawod, drugi raz gdy okres spoznil sie juz 2 tyg i tu byly dwie kreski! I trzeci raz - jak zaczely mnie denerwowac zapachy, bylo mi niedobrze, brzuch bolal od kilkunastu dni tak jakbym miala okres dostac, a go wciaz nie bylo, piersi mialam tak obolale ze dotknac bylo strach i ciagle chodzilam polspiaca! Na drugie dziecko czekalismy ponad 10 lat! Znaczy po jakis 3-4 latach sie poddalam, ale nadal nie zabezpieczalam.

Dokładnie tak jak poprzedniczka, na swoją drugą ciąże musiała się trochę naczekać. Też doszukiwałam się oznak ciąży, czułam nawet mdłości itd. Ale stres zarówno w domu jak i w pracy nie jest odpowiedni do zajścia w ciąże, dodatkowo takie "nakręcanie się" może przynieść tylko odwrotny efekt. Ja przez dłuższy czas starałam się o dziecko, chodziłam do lekarzy, badałam się. Dopiero branie Folika pomogło mi szybciej zajść w ciąże.

Gość gość
Ale u mnie jest coś nie tak, od owulacji wariuje mi temperatura i w nocy i w dzień, raz 38 stopni i czuję się strasznie a przeważnie 37,5stopnia codziennie w non stop, nic nie spada. Dzisiaj się strasznie bolą mnie piersi, na lewej mocno widoczna żyła na brodawek, czuję się rozsypana, bez nadziei na życie, jakbym chora była, brzuch w dętych, gazy górą i dołem, nigdy tak nie miałam przed miesiączka.

Gość gość
Autorko ty jesteś nienormalna? Jeśli w ogóle zaszłaś w ciążę, to dopiero może ze 2-3 dni minęły od zagnieżdżenia, a ty juz masz takie objawy? Chryste. .... ps. aby doszło do zapłodnienia, potrzeba pełnego stosunku, nie przytulania.

Gość gość
Pomiar temperatury liczy się tylko ten poranny pi przebudzeniu. Ten uzyskany w ciągu dnia można sobie w doopę wsadzić.