Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaja Gaja 1234

Wszystkie koleżanki które maja grubo starszych facetów to podrozuja

Polecane posty

Gość Gaja Gaja 1234

To ciagle podróżują , chwala się zdjęciami z wyjazdów do ciepłych krajów, zdjęcia przy basenach , z religia mi ! Ja zawsze miałam ideały i nie moglBym być ze starszym dużo , bogatym ! Jednak podróży im zazdroszczę! Zawsze chciałam podrozowac! Obecnie dorabiamy się z mężem i na podróże póki co nas nie stać! Jak to jest ze taka dziunia , złapie starszego o 15 lat faceta i ma wszystko z darmo , wszsytko tak łatwo jej przychodzi jeździ po całym świecie po hotelikach ! Moim marzeniem było zwiedzić świat!

Gość gość
Ja mam młodszego o rok i zwiedziłam już pół świata :d

Gość gość
mam sponsora , który mnie zabiera w różne miejsca na świecie jako reprezentacyjną osobę towarzyszącą. może trochę w zwiedzaniu świata przeszkadza mi to , że większość czasu podryguje na jego penisie i na zabytkach i pięknych krajobrazach nie mam się kiedy skupić. jechaliśmy przez Andy wzdłuż wybrzeża oceanicznego od Chile do Kolumbii a ja tylko nachylona z penisem w ustach , mało co zobaczyłam.

Gość gość
To znaczy ja ma ustabilizowana sytuacje rodzine , dom ale popodrozowalabym sobie po świecie ! Ona nie ma ustabilizowanej sytuacji , bo facet jej dużo starszy rozwodnik ech