Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie Ukrainka Białorusinka Litwinka i Bułgarka tam burdel

Polecane posty

Gość gość

Gdzie Ukrainka Białorusinka Litwinka i Bułgarka tam burdel czyli dom publiczny = agenzia sociale (towarzyska)

Gość gość
Co prawda to prawda

Gość gość
Nie sądzę, aby osoby z kraju rozwiniętego na takim samym poziomie, co Polska (Litwa) tak ochoczo by się u nas prostytuowały. Praca prostytucji jest dosyć niebezpieczna i cieszy się małym prestiżem społecznym dlatego w wielu krajach często trudnią się nią przybysze ze słabiej rozwiniętych regionów (np. w Polsce co trzecia prostytucja to imigrantka). Musimy mieć jednak na uwadze, że większość imigrantek to nie prostytutki

Gość gość
W kazdym miescie w Polsce tak małym jak i dużym jest pełono ludu z tych krajó. Zabierają oni Polskom prace i pokoje czy mieszkania na wynajem. A co z nami Polakami czy my mamy isc na ulice czy emigrować do Anglii Irlandii USA czy Niemiec

Gość gość
Oczywiście nie 'prostytucji' a `prostytutki-automatyczna korekta telefonu. Prostytutki-automatyczna są potrzebne, a skoro nie chcą nimi być tubylczynie czy tubylcy, to są nimi imigranci.

Gość gość
Gość 14.40 Jak Ci się nie podoba, to w*********j z Polski. Mnie się jak na raze podoba. Liczba miejsc pracy w gospodarce nie jest z góry ustalona, imigranci nie tylko obejmują stanowiska ale tworzą nowe, będąc konsumentami a czasami i przedsiębiorcami(Polak pracujący w kebaba u Syryjczyka). Jedyny problem jest taki, że duża część zarobków jest wytransfetowywana z Polski,. Bądźmy jednak spokojni, bo czym dłużej cudzoziemiec u nas mieszka, tym mniej pieniędzy wysyła do swojego rodzinnego keajy

Gość gość
*wytransferowywana *kraju *w kebabie. Wybaczcie, nie ogarniam jeszcze tego telefonu. Kupiłem go za wypłatę, którą dostaję, pracując w piekarni (pity do kebab ów, nakłada etc.) u Arabów w Polsce oczywiście

Gość gość
*Pity do kebabów, baklawa

Gość gość
Moja matka wynajmuje mieszkanie Ukrainkom(nie prostytutkom, uprzedzając wasze pytania) i sibie tym samyk kobiecina jakoś dorabia. Ja za to pracuję w piekarni u Aeabów, a mój wujek korzysta z bułgarskiej prostytutki(ponoć świetna, ja jestem zbyt przystojy, żeby płacić, nie sprawdzałem)

Gość gość
*sobie tym samym *Arabów Faktycznie jak ktoś w Polsce pochodzi z biedoty bez własnego mieszkania nawet, to faktycznie niech se jedzie do tej Irlandii. Moim zdaniem jednak na Polaku z klasy średniej taka Irlandia czy inna Belgia nie wywiera wrażenia

Gość gość
Jestem facetem a nie moge na siebie w Polsce zarobić : / Gdzie polecacie jechac do pracy tak aby nie bylo musilmów ??

Gość gość
Oni nie są tacy straszni jak ich malują, choć ich sąsiedztwo może sprawić niektórym kłopoty (mnie akurat nie sprawia) W Irlandii jest ich mało jak Cię to intetesuje