Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobry_chłopak_

Odchodzę :)

Polecane posty

Gość Dobry_chłopak_

z tego forum, będzie łatwiej Ci zapomnieć.Żadnego tematu już nie załoze.Trolle i tak będą pisać z moim nickiem, zycz mi chociaż powrotu do zdrowia,zegnam..

Gość gość
no nara model

Gość gość
Głuchołazy Twoja Brama w Góry Opawskie www.glucholazy.info/ Serwis turystyczno informacyjny o miejscowości Głuchołazy i regionie Gór Opawskich. Znajdziecie w nim galerię zdjęć pokazującą piękno Gór Opawskich, ...

Gość Dobry_chłopak_
Myślałem, że chociaż jedna osoba się domysli kim jestem...

Gość gość
Dobry_chłopak_ dziś Myślałem, że chociaż jedna osoba się domysli kim jestem... Deklu :D jesteś głupszy niż sądzisz. Czego tu się domyślac jak podpisałeś temat :D:D:D

Gość góry opawskie wojew opolskie
jesteś gościem tajemniczym każdy to wie Głuchołazy Miasto w Polsce Głuchołazy – miasto w Polsce, w województwie opolskim, w powiecie nyskim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Głuchołazy. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do ówczesnego woj. opolskiego. Wikipedia Powierzchnia: 6,83 km² Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 191 zł. Wyświetl hotele Pogoda: 19 °C, wiatr zach., 5 km/h, wilgotność 80% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 14 879 (2007) Czas lokalny: sobota, 14:21

Gość Dobry_chłopak_
Nie chodzi o nick, jaki pustostan. Masakra.

Gość gość
Głuchołazy Miasto w Polsce Głuchołazy – miasto w Polsce, w województwie opolskim, w powiecie nyskim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Głuchołazy. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do ówczesnego woj. opolskiego. Wikipedia Powierzchnia: 6,83 km² Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 191 zł. Wyświetl hotele Pogoda: 19 °C, wiatr zach., 5 km/h, wilgotność 80% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 14 879 (2007) Czas lokalny: sobota, 14:21

Gość gość
Pustostan to twoja stara i ma takiego głąba kapuścianego :D:D:D jaki ty głupi no naprawdę dalej nie rozumiesz coś napisał :D

Gość Dobry_chłopak_
Możecie mi podeszwy wylizac grube pasztety :D

Gość Dobry_chłopak_
idę, do ciebie drukowanymi trzeba pisać, wiesniaczko po ZSZ :o :D

Gość gość
Naucz się czytać downie :D i sam jesteś baba albo homo skoro na mnie lecisz :D:D:D

Gość gość
Bo piszesz jak c***a a nie facet :classic_cool: