Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpadłam

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata. Wpadłam po miesiącach znajomości z facetem. Trochę mi głupio, ale stało się. Czy znacie kogoś w podobnej sytuacji i jak się tej osobie życie potoczyło?

Gość gość
* po 2 miesiącach miało być.

Gość gość
Nie znacie nikogo takiego?

Gość gość
Ja wpadlam po13 latach malzenstwa! Ty zawsze mozesz zrzucic wine na szalejace hormony, ja tylko na glupote!

Gość gość
17.02 wreszcie dałaś mi dziś powód do uśmiechu:) mam nadzieję, że mnie się taka wpadka nie przydarzy:)

Gość gość
Owszem, winę mogę zrzucić na hormony, tylko każdy się trochę krzywi, że po 2 miechach zaciążyłam. I zastanawiam się co dalej.

Gość gość
Mam 31 lat, tez wpadlam ale po miesiacu ☺ Niedlugo zamieszkamy razem, zobaczymy jak to bedzie. A jak jest u Ciebie? Planujeszsz przyszlosc z ojcem dziecka?

Gość gość
Ja wpadłam po pół rocznej znajomości, to było 9 lat temu, były nerwy wiadomo, mielismy po 21 lat, jesteśmy małżeństwem, mamy fajnego syna, mieszkanie, planujemy 2 dziecko, wszystko da sie poukładać, ale dialog i ustepstwa przede wszystkim na poczatku zanim sie dotrzecie i bedziecie działać wspólnie jak dobrze naoliwiona maszyna :-) wszystkiego dobrego życzę :-)

Gość gość
Na razie nie planujemy ślubu. Może później. Tylko wiecie, każdy jest zdziwiony, jak to można po 2 miesiącach wpaść. Wszyscy się dziwią...

Gość gość
rodzice to byli w szoku, hehe a u was?

Gość gość
No dziwia sie jak szybko do lozka wskoczylas nowemu facetowi

Gość gość
No to niech chodzą sobie zdziwieni jak lubią, oby im takie miny nie zostały na stałe :-) zdarza się, nie jesteś jedyna na świecie w takiej sytuacji, mój dziadek juz śp. ożenił się po 2 tygodniach znajomości, przeżyli razem 50 lat a mieli dwa skrajnie różne charaktery, nawet religie inna i zapatrywania polityczne :-) a byli udanym małżeństwem, zawsze sie razem trzymali, dasz rade bedzie ok

Gość gość
Nie ma znaczenia czy po 2 mc czy 12 latach, mysle ze to przeznaczenie a dziecko ma nas czegos nauczyc

Gość gość 17 19
Myślę, że to normalne. A niby na co miałam czekać? Chyba nikt nie chodzi ze sobą za rączkę przez rok...

Gość gość 17 19
Po prostu miałam pecha, że wpadłam i tyle:)

Gość gość
Przez rok nie no ale te 3misiace to chyba jest tak mimimun w twoim wieku

Gość gość 17 24
Mam trochę inne podejście w tej kwestii.

Gość gość
A wasi rodzice jak zareagowali?

Gość gość
Ja tez mezowi sie od razu wepchalam do lozka, bo co bede brac kota w worku , sprawdzic musialam czy warto!

Gość gość
Moi byli nieco wkurzeni, bo strasznie szybko będziemy mieć dziecko. Na początku stwierdzili, że jestem nieodpowiedzialna, że to przegięcie, o czym my myśleliśmy itp.

Gość gość
No jo ale wpadlas po 2miesia ach wiec rodzice pewnue mysla ze od pierwszej randki sie bzykaliscie. W sensie ze jestes latwa.

Gość gość 17 34
Od pierwszej randki to może nie, ale po 2 tygodniach poszłam z nim do łóżka. Fakt, rodzicom chodziło o to, że się z seksem pośpieszyliśmy trochę, no i jest tyle zabezpieczeń i takie tam.

Gość gość 17 34
Nie jestem wcale łatwa...

Gość gość
bardzo latwa

Gość gość 17 45
dlaczego bardzo łatwa? Bo nie rozumiem, wpaść każdy może.

Gość gość
A u was jakie reakcje były rodziców?

Gość gość
Ja w wieku 18 lat wpadłam po dwóch miesiącach. Po roku wzięliśmy ślub. Jesteśmy małżeństwem już 4 lata w tym czasie doszła druga pociecha. Ułożyło się nam pierwszy rok był ciężki bo musieliśmy się poznać i dotrzeć teraz nie wyobrażam sobie bez tego niego życia

Gość gość
Reakcja naszych rodziców no cóż zadowoleni to nie byli ale oboje szkoły skończyliśmy bez niczyjej pomocy zostając z dzieckiem na zmianę. Mąż ma dobrą pracę utrzymujemy się sami także nam się udało

Gość gość
Łatwa to raz,dwa to do tego tępa,w dobie internetu,szeregu roznorodnej antykoncepcji w dzisiejszych czasach wpasc to cwiadczy ze jestes niezbyt rozgarnieta i jednak puszczalska skoro nie przygotowalas sie na wspołzycie z krociutko znanym facetem,tylko wlazłas do wyra przy pierwszej lepszej okazji.

Gość gość 18 01
Jesteś niegrzeczny. Nie jestem puszczalska, bo akurat wcześniej z nikim innym nie spałam, więc Twoja teoria jest do niczego. Żadna metoda nie daje 100% pewności, więc jak widzisz można wpaść.