Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem dużych piersi.

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem od lat "zmagam" się z tym kompleksem o ile to mogę nazwać chodzi o to ze mam duże piersi. Zawsze muszę je ukrywać jak nie szerokie bluzki to bluzy. Najbardziej irytują mnie obleśne spojrzenia facetów czy to 20 latków czy 50 latków. Wiem ze z ich strony to naturalne bo to faceci. Ale może któraś z was ma taki sam problem? Czy są jakieś staniki pomniejszające biust? :p Pozdrawiam :)

Gość gość
przecież masz idealne cycki do hiszpana studentko (hiszpan to masowanie wacka cyckami, wkładanie wacka między cycki)

Gość gość
Oczywiście że są staniki pomniejszające biust, ale kosztują 150/200zł

Gość gość
Hej tez mam duze :d sa biustonosze ktore optycznie pomniejszaja biust. Mi zawsze ekspedientka w sklepie doradza. Ja juz sie spojrzeniami nie przejmuje ;) Najgorsze to ceny biustonoszy 150zl, 200zl jak nic ( mowie o tych tanszych). Juz za dwa staniki wolalabym fajne jeansy sobie kupic :/

Gość gość
A wiesz co mnie smieszy najbardziej? Ze Wszyscy doradzaja ubierac bluzki z dekoldem jak sie ma duzy biust a ja tego nie znosze :/ Ktos stanie nademna e pracy albo sie schyle i wszystko widac ehh

Gość gość
Fachowo to się nazywa - minimizer

Gość gość
Może te biustonosze zmniejszają trochę biust,ale go ściskają i zniekształcają i też nieładnie to wygląda.Kupić dobry i wygodny biustonosz do 100 zł to chyba niemożliwe na większe rozmiary.

Gość gość
Będę musiała gdzieś się za nimi rozejrzeć, albo zostanę przy szerszych bluzkach, po prostu.

Gość gość
Mam ten sam problem i powiem Ci, że wolę wydać 150, 200 zł na porządny stanik, tak, minimizer, który dobrze trzyma biust i rzeczywiście optycznie go pomniejsza, niż na jeansy które leżą na d***e jak każde inne. Jednak lepiej zadbać o swój kręgosłup i wygodę niż to, co na nogach.

Gość gość
Dokładnie, lepiej dać te 200 złoty na pożądny stanik niż na kilka badziewnych i przedwcześnie nabawić się chorego kręgosłupa. Każdy zazdrości dużego biustu a jak się już go ma to zaczynaja się problemy chętnie zamieniłabym sobie biust na mniejszy. Tak już jest jedne chcą mieć duży a drugie mniejszy :/