Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że kobiety biorące 500 plus powinny połowę oddawać biednym

Polecane posty

Gość gość

bezdomnym głodnym

Gość gość
A to niby czemu miałyby oddawać. ?

Gość gość
Place wszędzie podatek za chleb za ciuchy z wypłaty mi zabierają więc te 500plus to żadna mi wielka pomoc oddają co zabrali a i tak w ułamku tylko bo odtracaja wiele więcej.

Gość gość
A ja uważam, że 500+ powinno się zamienić na pomoc naprawdę potrzebującym rodzinom.

Gość gość
Bezdomnym? A z jakiej racji? W większości to pijusy którzy przepili cały swój majątek. 500 + powinno być dla pracujących, a nie dla leni i patoli.

Gość gośćcggcvjb
A ja nikomu nic nie dam bo ku#wa cale zycie wszyscy wszystko co tylko moga mi zabieraja!!! A moje dziecko to nie krolik, tez mu sie nalezy!!! Ja nic za darmo nie dostalam od nikogo!!! Ani od rodzicow, ani od tesciow!!! Wszystko wlasnymi rekami! A bezdomni niech spadaja do pracy a nie spac i chlac za wyzebrane pieniadze calymi dniami!!!

Uważam, że 500+ powinno być przyznawane tym, którzy tego naprawdę potrzebują lub w postaci bonów do sklepów na jedzenie, artykuły dla dzieci, itp. a nie przepijane, jak to się często dzieje. :D

Gość gość
też tak uważam, 500+ dla biednych a nie dla ziobry itp. którzy mają na wczasy za granicę, a nie, że biedni w naszym kraju z jednym dzieckiem nic nie dostają

Gość gość
Ludzie czy znacie kogoś biednego ??? Jak tak to idźcie i oddajcie ja nie znam i nie mam zamiaru się dzielić !!! W tych czasach nie ma biednych ludzi tylko LENIWI !!!

Gość gość
Pewnie ze tak! Nie ma biednych tylko leniwe pasorzyty! Popieram 500+ tylko dla tych ktorzy pracuja! Ja place za mieszkanie 1400 zl plus oplaty, a zarabiam 1800 mam jedno dziecko, wiec na 500+ sie nie zalapie! Na przeciw mnie kobieta tez z jednym dzieckiem, ale etat zmienila na 3/4 jak weszlo 500+ ,za mieszkanie z oplatami placi moze. 600 zl, nadgodziny w pracy dostaje tak zeby nie przekroczyc 1600 zl, plus to 500+ Ja tam nikomu nie zaluje, ale sa dzieci rowne i rowniejsze, bo brane pod uwage sa zarobki, a nie faktyczny koszt utrzymania!

Gość gość
gość dziś Nie byłabym taka pewna.

Gość gość
Z mojej pensji 3600 brutto dostaje 2300 na reke. Umowa zlecenie. To ze 500 mi dadza to dupa bo jeszcze 800 panstwo mi zabiera.

Gość gość
a dlaczego ludzie maja znów oddawać na biednych? są leniwi a nie biedni poza tym 500+ bardziej się należy pracującym bo to oni wnoszą podatki do budżetu, dlaczego znowu pracujący mają być dyskryminowani tylko dlatego że sobie radzą