Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mi się wydaję

Polecane posty

Gość gość

Czy mi się wydaje, czy takie rzeczy się po prostu wyczuwa. Ogólnie mam wrażenie, że niektórzy ludzie, których często widuję na ulicy, coś na mój temat mówią ( to mała miejscowość, więc mogą mnie z widzenia znać). Ostatnio taka dziewczyna jak szłam, to spojrzała na mnie, zrobiła taką zadowoloną minę i szepnęła do swojego kolegi, ta dziewczyna. Może jestem po prostu przewrażliwiona, a wy jak sądzicie?

Gość gość
chodziło, że ona szepnęła do tego kolegi zdanie w stylu: ,,ta dziewczyna"

Gość gość
A zrobiłaś kiedyś cokolwiek kontrowersyjnego żeby inni mieli o Tobie gadać?

Gość gość
ja czesto obgaduje ludzi na ulicy i szepcze takie teksty koleżance chłopakowi itp szczególnie komentuje brzydki wygląd, otyłość, wszelakie wady .... niektórzy ludzie nie powinni wychodzić na ulicę, fujjj :D

Gość gość
raczej nie, choć każdy jakieś grzeszki ma. I tak się zastanawiam, czy ona na mój widok się tak uśmiechnęła i coś powiedziała, czy tylko mi się wydawało, jak myślicie? Do osoby powyżej, wyglądam normalnie i jest to mała miejscowość, więc mogła mnie znać.

Gość gość
Nigdy nie mieliście takiego wrażenia?

Gość gość
dlatego nigdy, przenigdy nie chciałabym mieszkać na wsi czy w małym miasteczku, gdzie każdy każdego zna i obgaduje :(

Gość gość
Co by nie było nie warto się tym przejmować. Jeśli sama przed sobą wiesz, że nie robisz nic za co można by cię krytykować, to albo robi to z zawiści, nudy czy czegokolwiek albo wydaje ci się. Swoją drogą jest takie zaburzenie- myśli ksobne, urojenia ksobne. Nie ma co wariować. Wszystko na logikę ;)

Gość gość
pogadajmy lepiej o twoich cycach,masz ładne?;-)

Gość gość 15 45
Nie wykluczam opcji, że mi się wydawało, bo czasem tak jest.

Gość gość 15 44
Życie w małej miejscowości nie jet takie złe.:) Przecież mogło mi się wydawać, że ona coś o mnie mówi.:) Z tego powodu pytam na forum czy inni też mieli takie wrażenie.

Życie w małych miejscowościach często tak wygląda :D Mogła coś o tobie powiedzieć, ale wcale nie musiała. Choć to, że szepnęła, zamiast normalnie powiedzieć, może już coś sugerować. Ludzie gadali i będą gadać (często nieudolnie, tak, że to widzimy), nie ma co się przejmować.

Gość gość 16 08
bardziej zaczęłam się martwić, że zaczynam świrować:D

Gość gość
Nie martw się, każdy tak czasem myśli. Grunt, żeby się tym nie przejmować.

Gość gość
piszesz, jakbys była spod znaku skorpiona, im się zawsze wydaje, że życie wszystkie miejscowe plotki kręcą sie wokół ich osoby - nawet jesli ktos czasem coś szepnie to nie jest twój problem - twój problem to to, że to takie wazne dla ciebie

Gość gość 16 16
Przecież napisałam, że chodzi o jedną dziewczynę, która na mój widok się rozpromieniła i wtedy coś szepnęła. Wyraźnie też zaznaczyłam, że mogło mi się wydawać. Dlatego pytam, czy ktoś miał podobnie i np. później doszły go słuchy że ktoś o nim mówił/ o nim plotkował. Czasem tak jest, że pewne rzeczy się wyczuwa, a czasem jest tak że coś nam się ubzdurało, dlatego jestem ciekawa czy ktoś miał podobnie.

Gość gość
Trudno ocenić. Skoro to jakieś miasteczko, więc może faktycznie coś gadała.

Gość gość
a koleżanka dolewa oliwy do ognia, że na pewno ona się ze mnie śmiała....