Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam pracę, mam 1800 zł raty kredytu co miesiąc, nie mam za co żyć

Polecane posty

Gość gość

nie spłacam maja...tylko czekać aż banki przestną mnie nękać telefonami i po prostu skierują sprawę do sądu, a potem do komornika... nie mam dosłownie za co jeść, musiałam iść do firmy chwilówki żeby mi dali pożyczkę na 2 lata 2000 na oswiadczenie, tzn nazmyslalam swiadomie, 1 rate zaplacilam, druga bedzie a potem gowno znowu mam ochote się zabic

Gość gość
szukaj pracy za granicą

Gość gość
to sa własnie uroki kredytu, musisz tkwić w zasranej pracy, czy podoba ci się ona czy nie, bo jesteś zobowiązana kredytem. Ale nic autorko.. gość wyżej dobrze mówi, szukaj pracy za granicą, albo chwyc się tutaj czegokolwiek, tak żeby z 3000 zł przynajmniej zarobić, straciłaś pracę nie masz szans znalezienia innej w swoim zawodzie? Ile lat kreydtu ci jeszcze zostało?

Gość gość
A na internet to cie stac....No i dobrze tepa dzido ze cie scigaja, jak sie bierze kredyt to trzeba splacac albo bylo nie brac.

Gość gość
Jesli lubisz seks analny autorko mozemy sie dogadac za pomoc finansowa, zostaw jakies namiary:)

Gość gość
Gosciu wyzej a moze tobie by ktos k****a do mordy wsadzil bys przestal sie glupio udzielac? Hmm co ty na to, dogadamy sie?

Gość gość
Właśnie. Bardzo interesujące ze zamiescilas ten post na forum erotycznym. Jak sądzisz jaki sposób zdobywania pieniędzy Ci tutaj podpowiemy?

Gość gość
gość dziś zamknij sie smierdzacy katolu

Gość gość
Nie chodze do kosciola marny k***siku

Gość gość
Ale masz katolskie myslenie czarna stonko!

Gość gość
Kochana, musisz wyjechać za granicę. Pojedziesz jako opiekunka, głodna nie będziesz i kredyt spłacisz. Pomodlę sie za Ciebie. Bardzo mi Ciebie żal. Jakoś będzie, nie trać nadzei.

Gość gość
Są takie agencje, które organizują wyjazd. Poszukaj

Gość gość
18:48 bo nie chce spłacać kredytu za seks analny, weź się schowaj dziwny człowieczku

Gość gość
nie słuchaj tych durnych rad o pracy za granicą i agencjach bo sie zawiedziesz i cie wykorzystają, czytaj oferty z praca jest kilka portali w internnecie z pracą w całym kraju , ja jestem np z pomorskiego i pelno jest z prostą pracą, a druga sprawa zajrzyj do posredniaka:) no i popros rodzicow o pomoc, pewnie Ci pozyczą:)

Gość gość
A jaki masz zawód autorko?

Gość gość
oferty pracy nad polskim morzem nawet z zakwaterowaniem się zdarzają to jest sprzatanie pokoi w hotelach i pensjonatach lub praca w kuchni tak sie mozna chwilowo ratowac

Gość gość
Wszystko tylko nie samobójstwo,szukaj pracy u nas w kraju,staraj sie z bankiem dojsc do porozumienia,jesli jestes ładna w ostatecznosci jak juz nie bedziesz miała innego wyjscia znajdz jakiegos bogatego dyskretnego sponsora

Gość gość
Idz obciagaj pod latarnie:D

Gość gość
ale szukasz pracy? Nie zalamuj sie tylko szukaj. Mieszkanie mozna wynajac, jesli w miescie akademickim. A jak cos znajdziesz to do niego wrocisz, bo ludzie jednak niszcza jak nie ich

Gość gość
idz do lidla na kase placa prawie srednią krajową a nie musisz nic umieć, choć podejrzewam, że praca może niezbyt myśląca ale cieżka fizycznie