Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po raz kolejny oszukana

do żonatych na poziomie

Polecane posty

dlaczego wdajecie się w zdrady? ja mam teraz problem, bo mój "chłopak" (sam tak o sobie powiedział), który 2 lata zabiegał o spotkanie - już zachowuje się jak ostatni d**ek, przez 2 lata nie było żony i dzieci, a teraz raptem gra supertatę - oczywiście moim kosztem :( dlaczego jesteście tacy zakłamani i egoistyczni? nie umawiam się z byle kim, w zasadzie 90% odrzucam po co taki gość przez 2 lata zabiega o mnie i mnie okłamuje, skoro po kilku miesiącach bez żadnych wyrzutów sumienia traktuje mnie jak zero?

Gość gość
tu nie ma takich na poziomie...

Gość gość
Kobietą która przez 2 lata "robiła laske" zasługuje na zemste....powaznie.

Gość Taki Zielony
Zonaci na poziomie są teraz na spacerku z żoną w parku ;-)

Gość gość
gościu dziś przez 2 lata to on zabiegał i się puszył i zapewniał, że jestem dla niego ważna... żadna laska...

Gość gość
ja jestem zonaty i na poziomie jestem uczciwy i porzadny w czym problem

Gość gość
Taki Zielony dziś "mój" wraca znad morza z rodziną, oczywiście narzekał, że to sam stres a nie wakacje, ale aż mnie trafiło jak sie o tym dowiedziałam i jeszcze on uważa się za lepszego ode mnie, bo nie zostawił dzieci... jeszcze kilka miesięcy temu nie pisnął słowa o rodzinie, a teraz supertatuś juz nie ma "jesteś dla mnie ważna" już nie ma "powiedz tylko co chcesz, a dam Ci to" czekam na 2 kultowe teksty żonatych: "przecież wiedziałaś, że mam zonę" i "przecież wiedziałaś, że dzieci są dla mnie najważniejsze" szkoda KURFA, ze on zapomniał, że ma zonę i że dzieci są ważne próbuję się opanować, ale nie znajduję ani jednego powodu do ukrywania naszego romansu przed jego żoną, on poznał całą moją rodzinę, był u mnie w domu, a teraz rżnie głupa, masakra!

Gość gość
gościu dziś jak jesteś uczciwy to nie zdradzasz i mieszasz innym w życiu, to i mi nie wytłumaczysz takiego zachowania.

Gość gość
To chyba normalne że dzieci są najważniejsze

Gość gość
Najprawdopodobniej jesteś chora na seksoholizm. Dużo kobiet z domów patologicznych na to cierpi. Brak uwagi, ciepła zrozumienia w domupowoduje madpowbudliwość seksualną. Zakochujesz się w byle kim i dążysz do seksu. Faceci wykorzystują takie kobiety, skoro kobieta daje to on bierze. To sie leczy u psychiatry. Powinnaś iść na terapię w przeciwnym razie bedziesz ciagle powtarzać tego typu błedy.

Gość gość
jak zapomniał ci powiedziec ,że ma zonę i dzieci to pogoń go,następnym razem będzie inne klamstwo, k****arz klamie,dziwię sie ,że kbiety to łykają znam takie,które wiedzą,że facet żonaty i godzą sie na rolę prostytutki, wydzwaniają do jego domu ,aż wyprowadzają go,bo "albo zona albo ona",nawet go szantażuje,że powie żonie albo zabije się k***wstwo jest obrzydliwe,

Gość gość
k****arz na poziomie? jakim?

Gość gość
Dużo jest kobiet , które po prostu odbijają komuś męża dla siebie i biorą ślub.Tylko nieliczne , albo nieudolne kobiety przegrywają.

tylko, że ja się z żonatymi nie umawiam, nawet z takimi co mają dziewczyny - po jego zabieganiu prawie dwuletnim liczyłam, że nie jest dupkiem, ale okazało się, że jest cierpliwym dupkiem ja wiem, że jestem naiwna i już drugi cwaniak mnie tak okłamał - tylko po co? mogę mu zniszczyć rodzinę i pracę, po co mu to było?

Gość gość
Chciał cie przeleciec i dlatego

Gość gość
Moim zdaniem kara musi być, bo następna kobieta , może być ofiarą.

Gość gość
Mysle ze powinnas za to zniszczyc mu zycie, zasluzyl na to, ponizyl cie i wykorzystał , mamił słówkami i powinnas powiedziec o tym zonie i w jego pracy. zrob tak :)

Gość gość
gościu dziś to na pewno - na pewno chciał mnie przelecieć, ale żeby 2 lata o to się starać.... i ryzykować zniszczenie życia?

Gość gość
Zniszcz gnoja , niech cierpi . Skoro nie powiedzial ci ze ma zone i dzieci to teraz mu pokaz

Gość gość
18.06 Po prostu na drugi raz , przestroga dla ciebie, aby lepiej sprawdzać przyszłych partnerów.Są tacy mężczyżni, którzy nudząc się , tak postępują.

Gość gość
drodzy goście: "gość dziś Moim zdaniem kara musi być, bo następna kobieta , może być ofiarą. gość dziś Mysle ze powinnas za to zniszczyc mu zycie, zasluzyl na to, ponizyl cie i wykorzystał , mamił słówkami i powinnas powiedziec o tym zonie i w jego pracy. zrob tak " i właśnie po to tu o tym piszę, w jeden dzień mogę mu zniszczyć wszystko, on o tym wie, próbuję znaleźć jeden powód... jedno wytłumaczenie... żeby tego nie zrobić i kurfa nie znajduję :)

Gość gość
autorko,jestes zbyt ufna,życie ci daje lekcje,wyciągnij wnioski k****arz jest manipulantem i uleglas jego manipulacjom no cóż,jesteś tak wychowana,poukłdana,nie oklamujesz,mierzysz innych swoją miarką___nie tędy droga a d****arz uwielbia takie kobietki,łatwo je zmanipulowac a przebiegle d*****,ktore wiedza o żonie,to zwykłe szmaty

Gość gość
Nie żałuj go, powiedz zonie jak bylo :) skoro cie oszukał to musi ponieść kare

Gość gość
Autorko ja bym powoedziala zonie co on wyprawia

Gość gość
powiesz zonie ,czy wtedy poczujesz sie lepiej? gdyby mój mąż prowadził podwójne życie,chciałabym wiedzieć łajdak nie może oszukiwać rodziny,uważam,że jego zona powinna sie dowiedzieć-a czy da mu kolejną szansę,to juz nie twoja autorko sprawa

Gość gość
Szkoda autorko ze sie nie znamy bo bym ci pomogla :) jestem sprytna w tych sprawach , raz dwa zonka by sie dowiedziała co odstawia jej mezus ;) ja nie cackam sie z facetami , to psy

Gość gość
Autorko nie szczędz drania, zobacz ile osob tutaj jest za toba , niech mu kopara opadnie, bzyka niewinne kobiety bezkarnie, koniecznie powiedz zonie , np ja cieszyłabym sie gdybym dowiedziała sie prawdy , tacy faceci zarażają i odrazu bum odeszla od takiego :) gdy przekażesz jej to w jakis sposob to daj tutaj znac :) zapisze temat :) Pozdrawiam serdecznie i posłuchaj osob stad :)

Gość gość
18.17 Nie ma takiego powodu, żeby tak nie robić , chyba ,że jesteś zakochana, Myśl trzeżwo i tak już z tego nic nie będzie, a ktoś z ciebie zakpił, ośmieszył cię.Tego nie powinno się darować .

Gość gość
Jesli naprawde nie wiedzialas ze ma zone to powinnas jej to powiedzieć.

Gość gość
On o tym wie ze moglabys mu zniszczyc zycie ? I co nie boi sie ze powiesz ? Dziwny facet