Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronika1101

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Veronika1101

Witajcie. Mam nadzieje,ze ktoś mi pomoże :) Z chłopakiem staramy się o dziecko robilismy to w dni plodne (i nie tylko) w tygodniu bolała mnie macica i jajniki, a wczoraj strasznie bolało mnie podbrzusze dzisiaj ból się powtórzył.(piersi mnie nie bola w ogóle) @ mam dostać 26.08. Odchodzę od zmysłów czy się udało czy dalej będziemy się starać. A.. jeszcze jedno. Zawsze jak boli mnie brzuch na @ to dostaje w ten sam dzień,albo na drugi. Tutaj brak miesiączki. Nie mam pojęcia co myśleć.. boje się ze to kolejna nie udana próba

Gość gość
Popros chlopaka zeby zamiast piwa na wieczor kupil ci test ciazowy! Uwierz mi dziala!

Gość Veronika1101
Ktos mi mowil,ze test powinno robić się po dacie przewidzianej miesiączki, a nie przed. Sama już nie wiem.

Gość gość
Mi ktos kiedys powiedzial ze przy okresie nienalezy sie kapac, a myc glowy juz w ogole!

Gość gość
W poniedzialek zrob badanie beta hcg w laboratorium. Mi tydzień przed spodziewana @ wyszlo 12,20 czyli ciaza. Test ma czulosc 20 wiec jeszcze by nie wykazal.

Gość Veronika1101
Nie bądźcie wredne. Ja tylko sie pytam. Nigdy nie byłam w ciazy nie wiem jak to jest. Czy taki ból jest normalny,albo jakie są objawy itp. Po prostu się boje ,ze to znowu miesiączka :(

Gość gość
Bol w pierwszych tyg jest normalny, a czasem wrecz nie do wytrzymania! Wez nospe max, nie zaszkodzi dziecku 2 x na dobe, a rozluznia i dziala rozkurczowo i kup Magne B6 tez na rozluznienie miesni! Ja leze. 9 tydzien, bo bolalo masakrycznie, taz ze chodzic nie moglam. No ale to sporadyczne przypadki tak ekstremalne! Bol jest spowodowany rozciaganiem sie wiezadel podtrzymujacych macice, bol przypomina ten podczas okresu.

Gość gość
To nie są żadne objawy ciąży, ponieważ równie dobrze mogą sygnalizować miesiączkę. Ja czekałam spokojnie 2 tyg na okres i potem test. Nie widzę sensu takiej spinki. Powodzenia :)

Gość Veronika1101
Nigdy nie miałam takie bolu :/ wstać nie mogłam tak mnie bolało podbrzusze.. właśnie chodzi o to, ze jak mnie boli brzuch na okres to dostaje w ten sam dzień albo na drugi, a teraz bol macicy od tygodnia mam.. znam swoje ciało i wiem,ze to nie jest normalne Ogólnie to mam nieregularne miesiączkowanie. Nigdy nie bylismy pewni kiedy współżyć żeby się udało.

Gość gość
Dostalas odpowiedz. Zrob bete jak sie niecierpliwisz.

Gość gość
Albo po prostu poczekaj do terminu plus parę dni dla pewności i wtedy test zrób. Nie zadreczaj się tymi myślami o ciąży bo to w sumie tak szczerze nic nie da tylko "ryje psychę/banie":p tylko spokojnie! Powodzenia i myśl pozytywnie. Trzymam kciuki

Gość Veronika1101
Dziękuję wam bardzo :) fajnie jest się komus wygadac❤